BNS, cea mai digitalizată organizație sindicală din țară

BNS, cea mai digitalizată organizație sindicală din țară
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Blocul Național Sindical (BNS) a devenit prima organizație sindicală din România digitalizată complet, odată cu lansarea noului site www.bns.ro și a noii aplicații MyBNS, anunță un comunicat al confederației.

Site-ul bns.ro, în noua sa arhitectură, asigură accesul la un pachet complet de informații ce vizează organizarea și funcționarea confederației, de la  informații generale despre organizație (obiective, structuri de conducere, federații și sindicate afiliate BNS, decizii ale organelor de conducere etc.) până la informații despre activitatea curentă a organizației (propuneri și modificări legislative, campanii proprii, studii, cercetări, rapoarte și resurse etc.).

Aplicația MyBNS, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, se adresează atât celor peste 300.000 de membri de sindicat, cât și celor ce vor să se alăture mișcării sindicale. Aplicația are două zone. Prima este publică, în care furnizează știri și informații centrate pe aspecte de interes pentru lucrători. A doua zonă este una privată, accesul fiind permis doar celor care sunt membri de sindicat sau celor care, prin intermediul aplicației, aderă la o organizație sindicală. 

În plus, cu ajutorul aplicației se pot depune sesizări în cazul încălcării unor drepturi sau cereri de asistență ori de sprijin în legătură cu probleme ce pot fi rezolvate pe linie sindicală.

Citit 592 ori Ultima modificare Vineri, 10 Februarie 2023 12:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.