ChatGPT, apărut și în România. Cât este prețul abonamentului

ChatGPT, apărut și în România. Cât este prețul abonamentului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

ChatGPT este valabil de azi, 12 februarie 2023, și în România, potrivit celor care au primit notificări și accesează chatbot-ul celor de la OpenAl, pe teritoriul țării noastre.

OpenAl nu a adaptat prețul abonamentului la diferitele piețe pe care îl vinde, astfel și în România este valabil la 20 de dolari pe lună, la fel ca și în alte țări.

Abonamentul promite o serie de facilități și anume accesul la orice oră, chiar și atunci când serverele sunt foarte ocupate, timpi mai mici de răspuns, dar și accesul prioritar la cele mai noi funcții și experimente.

A fost lansat la 30 noiembrie 2022 și a creat senzație în rândul celor care îl folosesc chiar dacă răspunsurile nu sunt mereu corecte și răspunsurile implementate sunt provenite din anul 2021 și nu pot oferi răspunsurile cele mai noi.

Peste 100 de milioane de oameni au folosit chatbot-ul de la OpenAl, potrivit statisticilor, doar în luna ianuarie.

Succesul acestui chatbot a dus la îngrijorarea celor ce dețin firme mari ca Microsoft și Google. Microsoft a decis să implementeze tehnologia OpenAl și în platforma Bing, dar și alte produse dezvoltate de aceștia, în timp ce Google s-a grăbit să scoată pe piață chatbot-ul Bart, chiar dacă acest lucru a însemnat pierderea a 100 de miliarde de dolari.

Șeful celor de la Google Search a anunțat faptul că chatbot-ul poate avea, însă, unele capcane care dau impresia de „halucinații”, folosind o altfel de inteligență artificială, poate oferi un răspuns convingător, dar, în același timp, fals.

Citit 1619 ori Ultima modificare Duminică, 12 Februarie 2023 15:18

1 comentariu

  • postat de marr
    Duminică, 12 Februarie 2023 20:55
    86.124.201.***
    Bucuria Plagiatorilor din Romania !!
    Gata cu grijile , de acum s-au scos ...examenele sunt ca si luate :))
    La toamna culegem numa' Einsteini !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.