Fotografii cu varice

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Cetățeanul cu exces de pavilioane care conduce Ministerul de Externe n-ar mai fi trebuit să umble liber prin această zonă a statului încă de la scrutinul din 2014. Atunci când îi trimitea pe oamenii din Nancy să voteze la Paris, adică pe la vreo 400 de kilometri de domiciliu... Doar pentru că nu se putea vota fluent, că stăteau ca vitele la cozi. Dar el a rămas acolo, iar bătaia de joc nu s-a oprit. Au trecut ani de când ar fi meritat să răspundă penal pentru acest abuz. Îhî. Urmează meteo și informațiile din sport.

* Apropo de sport, mi-a deranjat conștiința afirmația lui Hagi, fost fotbalist, actualmente antrenor și manager, care părea să nu știe că urmează alegeri europarlamentare și referendum. Cum, alegeri? Nu știam, noi muncim, facem fotbal, a reacționat brandul-cu-tron la o întrebare a unui jurnalist. Carevasăzică, a face fotbal satisface foamea politică, a da cu piciorul în minge e mai mult decât a-ți dori judecarea corupților, a rupe gioalele adversarului e la fel de important ca accesul în spațiul Schengen. Ah, dar unii zic că nu trebuie să-l certăm, doar e Regele în carne și zgârciuri.

* Nu l-aș mai auzi pe Rege plângându-se de condițiile improprii din România, de faptul că Guvernul sau Parlamentul nu încurajează sportul și alte domenii. L-aș trimite politicos în careu să bată unșpe metri până la următorul scrutin. Și să dea bară.

* Domnule Meleșcanu, dumneavoastră nu știți să stați acasă, doar acasă? Bine, asta în eventualitatea în care nu decide vreo instanță că nici acolo nu se poate pentru moment.

* Să ții diaspora la coadă, ca pe vremuri la tacâmuri de pui, asta înseamnă să poți. Să te bați cu pumnul în piept că-ți permiți acest lux și să nu te poată trage nimeni la răspundere. Iar președintele Iohannis, care promitea în 2014 ieșirea din această mocirlă (o asemenea democrație testează unele state africane!), are partea sa de vină. Poate mai scrie o carte, eventual una cu fotografii pline de varice.

* Mama primarului Constanței (Făgădău de la PSD) a fost surprinsă când ar fi încercat să introducă în urnă mai multe buletine de vot. Suflet de mamă, nu s-a putut abține...

Citit 878 ori Ultima modificare Duminică, 26 Mai 2019 18:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.