Sfânta Meritocrație

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Carevasăzică, cetățeanul Klaus a mizat greșit la casinoul referendumului din 26 mai. Pusese cu nerv pe anti-roșu. Curtea Constituțională i-a aruncat ieri la coș acest proiect (bine, ceva frumos împachetat), deci mai bine ar fi cheltuit la schi suma cu pricina... Să nu-i fi spus profesioniștii din jur că n-are nicio șansă cu cele două întrebări sau CCR-ul lui Dorneanu vrea să ajungă pe Lună? Bine, nu acum, după ce-i trece de tot eclipsa aia pe care n-am putut s-o zăresc din cauza țânțarilor.

* Apropo, m-a tutuit ieri o bâzâitoare d-asta. Cică mai fusese pe la mine, fără s-o observ. Ne-am făcut apoi analizele și are dreptate - avem același ADN.

* Mai mulți elevi și un profesor din Târgu Frumos au compus și interpretat o melodie și un videoclip, pornind de la declarația recentă a Ecaterinei Andronescu: "Orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune, în evaluarea respectivă". N-am ascultat-o, dar merge atât ca rap, cât şi ca disco sau manea. Cel mai bine ar merge pusă în cavitatea bucală a domnului Minune. Iartă-mă, Doamne, nu mă refeream la tine!

* Sistemul cardului de sănătate nu funcţionează de peste două săptămâni, însă purtătorul de cuvânt al CNAS se ține de glume. Aiurea, nici nu e prevăzut cu simțul umorului. Atât poate Daniel Osmanovici, fost prezentator de nori, ceață și grindină la Antena 1. Iată ce a ciripit mititelul, ca să-și dovedească lacunele de inteligență. Și de omenie, în definitiv: "Oamenii mor oricum, şi cu, şi fără sistem". Unii sucombă mai abitir după ce dispare sistemul care îi ține departe de praful din mediul privat. Așa să ne ajute Sfânta Meritocrație...

* NASA ne avertizează că un asteroid de mari dimensiuni va vizita planeta în toamnă. Ne apără NATO, mai ales după numirea lui Mirciulică Geoană ca adjunct la șefia acestei corăbii. Mihaela, gaura mea neagră, așa ar putea suna un șlagăr de mare angajament.

* Am aflat ce leafă duce-n spate Mugur Isărescu. Nasol moment, omul abia se califică la un CAR la Tecuci. Sau la Tg. Bujor. Ca să-și mai cumpere o Bancă Națională.

Citit 1082 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iulie 2019 00:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.