Piața Mucii și pensionarii gălățeni

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Dragnea, scos ieri de la dos ca să-și motiveze cererea de eliberare, a primit o lovitură dură. Solicitarea sa este inadmisibilă, a stabilit instanța. Cu alte cuvinte, știm cu siguranță unde-și va face sărbătorile de iarnă unul dintre compatrioți.

* Văzând câteva imagini cu fostul șef al Veoricăi și al lui Codrin Ștefănescu, am remarcat că s-a mai tras la față. N-o fi bun meniul la Rahova. Sau o ține post. Hamsterul, de asemenea, lipsește de pe chipul teleormăneanului aflat în cantonament.

* Rusia a fost exclusă de la Jocurile Olimpice din 2020 și de la Campionatul Mondial din 2022. Mi se pare un mesaj subliminal - Europa și-a găsit altă sursă de alimentare cu gaz.

* Haltere, nene! România a strâns 26 de medalii, după trei zile la Europenele sub 15 şi sub 17 ani. Ca să ni se confirme a mia oară că românii fac față greutăților.

* Am întrerupt relația cu amicii bucureșteni, așadar nu știu cum a evoluat faza cu apa caldă și căldura din calorifere. Bine că s-a mai înzdrăvenit vremea, altfel ar fi apărut din senin Piața Mucii.

* Despre explozia de acum două zile, din Galați, aș spune două cuvinte: nu surprinde. Să-i mulțumim Cerului că ne păsuiește cu acel seism mai mare de 7 și ceva pe scara Richter, cineva acolo sus chiar are simțul umorului. Iar noi, latinii Balcanilor, suntem înzestrați bine-mersi.

* Altfel, știrea cu bătrâneii care s-au înghesuit la coada pentru Revelion e de-un ridicol cosmic. Pensionarul de 82 de ani care le-a mărturisit reporterilor că este dornic de dans nu mai merită loc liber în autobuz. Nene, ca să-ți păstrezi condiția pentru Cherry Cherry Lady sau pentru Bensonhurst Blues, e nevoie de multe călătorii în picioare.

* Ca să ne dăm seama la ce nivel a ajuns Galațiul, haideți să lecturăm informațiile din Capitală: în timp ce miticii n-au cu ce se spăla, ai noștri cu pensii minore se luptă ca la rugby pentru un ordeuf și o șampanie la bairamul organizat de Primărie. Niște săraci ăia din București, n-ai cu cine schimba o glumă...

Citit 1335 ori Ultima modificare Marți, 10 Decembrie 2019 17:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.