”Din pădure cu satelitul”

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ca să vadă și străinii cu ce probleme ne confruntăm, să nu ne mai arate cu degetul. Ia, gata, imperialiștilor! De pildă, noul prefect al județului Brăila le-a comandat subalternilor o nouă pagină de Facebook a instituției, după ce fostul prefect nu i-a lăsat parola vechiului cont. Evident, fără să avem ținută de hackeri, putem spune că parola era „galați”, cu g mic.
* Aseară, înainte de închiderea ediției, pare să fi aflat prefectul de Brăila parola reală a contului de Facebook a instituției. E „sabie1973”. Hm. De unde o veni acel 1973?
* PNL o propune pe Alina Gorghiu la şefia Senatului. Dacă va fi votată, membrii camerei vor trece pe sandvișuri.
* Livache e la păstrare, deci n-are cine să le mai șutească. E ca un remember pentru fanii liberali, care uitaseră ce papară au luat de la pesediști la alegerile din 2016. Or Alinuța era șefă de partid, șefă de campanie, șefă de ambalat sandvișurile în spoturile electorale.
* Pe bune, mă întreb cu responsabilitate, a nu se înțelege altceva: gândacului ăluia îi arde de autostrăzi, nene? Mă refer la biata insectă din cauza căreia nu se poate face autotrada Pitești - Sibiu. Dacă va fi relocat cu feromoni, așa cum anunță unul dintre miniștrii lui Orban, poate că vom reuși să circulăm cu 130 de kilometri pe oră. Însă mereu ne vom gândi la Morimus Funereus, căci astfel i se zice carcalacului din cauza căruia am rămas nepermis de proști în acest colț de Europă.
* Tăierea ilegală a pădurilor trebuie să înceteze, anunță pe un ton răstit ministrul Mediului, că m-a și băgat în sperieți. Costel Alexe susține că are și un plan de măsuri pentru realizarea acestui obiectiv: pădurile din România să fie supravegheate cu ajutorul imaginilor furnizate de sateliți. De unde și vorba din bătrâni, ușor golănească: bă, o să mai avem aer curat „din pădure cu satelitul”.
* Primarul municipiului Vaslui a declarat că va desființa Poliția Locală. E o atitudine corectă, omul știe că noțiunea aceasta a tulburat apele încă de la fondare. Măcar în orașul vecin este obligatoriu să pui virgula între polițist și local.

Citit 959 ori Ultima modificare Joi, 23 Ianuarie 2020 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.