Frizeria lui Sarsailă

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Serios, au reacționat pe Facebook unii mult mai inspirați decât subsemnatul: Ce ne facem, bre, dacă achiziționăm încălțările alea reduse cu 80 la sută? Sunt promovate tot mai agresiv în on-line, dar măcar o perioadă mă/ne cam încurcă. A zis-o și domnul Vela pe micul ecran.

* Nu l-am pomenit degeaba, i-am urmărit spiciul de acum două seri. S-a bâlbâit ca Lucian Mândruță în vremurile bune, i-au ieșit câteva sunete în plus pe cavitatea bucală, însă pentru prima dată am ales să nu intru în corul detractorilor. Nu l-am obligat să fie ministru de Interne, nu-i fac monetarul, presupun, totuși, că nu prestează o muncă ușoară. În aceste săptămâni, nu mă refer la restul mandatului. Așadar, pot deosebi efectele oboselii de lipsa de pregătire, de gângăvie sau, dacă doriți, de impostură. Vă repet, cu toate că am amendat desele derapaje ale PNL-ului: nene, cu madam Carmen Dan în funcție, ne-ar fi pieptănat deja Sarsailă. Chiar dacă și ăsta are frizeria în carantină.

* Am fost la vulcanizare acum două zile, am revenit la anvelopele de vară. Nu se știe cum dispare nenorocitul de Covid-19 și voi fi nevoit s-o zbughesc într-un spectaculos city-break la Foltești.

* Mi-a povestit meseriașul care-mi schimba cauciucurile (e istoria lui, eu doar o propag) că un italian, care și-a dovedit distanțarea de glia natală de cel puțin trei luni, a încercat să obțină o adeverință de salahor la centrul de îndreptat jante. Conduce o mașină de sute de mii de euro și nu se cade să rămână la domiciliu, spera să-i ducă astfel de nas pe polițiști. Firenze... Firește, a fost refuzat. Deja mă încearcă o alergie la italieni, îmi va trece după criza coronavirusului.

* Cîțu de la Finanțe anunță suspendarea cu nouă luni a plății ratelor la bancă. Mai faci și un copil între timp, eventual îl arunci direct în câmpul muncii. Altfel simți rata, la trei salarii în casă...

* S-a intrat într-un soi de carantină, românii de cel puțin 65 de ani având voie doar două ore pe zi afară, între 11 și 13. Abia acum e viața frumoasă pentru cei care au doar 64 de ani și câteva luni. Va fi și mai bine, sunt optimist, dar e bine să rămânem în casă.

Citit 1091 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Martie 2020 19:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.