Vând plexiglas

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Orban a fost sunat alaltăieri de Merkel. Cu taxă inversă, firește, Germania chiar se resimte din punct de vedere economic.

* Se aude că madam de la Berlin – Frau, cum se zice în limba lui Schweinsteiger – l-ar fi apelat pe Șică din mai multe motive. Mai întâi a vrut să afle cine a făcut glumița aia cu "Sparanghela Merkel", una considerată facilă. Apoi, evident, a întrebat care mai este treaba cu ministrul apărut în chiloți la televizor (Ionuț Stroe de la Sport). Nu c-ar avea vreun interes, doar așa, de dragul taclalei.

* Cei doi oameni de stat au discutat, printre altele, despre situaţia muncitorilor români sezonieri. Orban a întrebat dacă se descurcă, Merkel i-a răspuns tot cu o întrebare: "Nu mai aveți câțiva?" Nu i-o fi înțeles întrebarea, poate și legătura telefonică a fost sub standarde.

* Șeful ANSVSA complică situația. Nu va fi obligatorie măsurarea temperaturii pentru clienţii teraselor, după ce acestea se vor deschide, la 1 iunie, anunță el. Nene, dar cine ar fi avut alte așteptări? Ce temperatură să-mi iei după două pahare de whiskey?

* Personalul teraselor care vor fi redeschise în prima zi a lunii iunie n-are mare lucru de pregătit. E o bagatelă, parol. După ce va absolvi traseul utilizat îndeobște de aspiranții din Legiunea Străină, angajatul de la Nea Vasile și Cumetrii Săi SRL își va da demisia. Va primi o ofertă superioară din alt domeniu.

* Mare brânză să repornești o terasă! Cred că dețin definiția acestui fenomen apărut în anul 2020. Amenajezi două-trei mese și niște scaune, cumperi plexiglas, spirt, măști și mănuși, nu vine nimeni, nu vine nimeni nici a doua zi, închizi și cred că dai faliment. Am și o veste bună: plexiglasul se dă bine și la mâna a doua. 

* Numărul de elevi dintr-o clasă s-ar putea reduce în actualul context epidemiologic, este de părere ministrul Educației. M-am pierdut preț de câteva secunde, cu toate că știam că cei mici nu sunt victimele preferate ale microscopicului descoperit la Wuhan. Poate o fi mai explicită data viitoare doamna Monica Anisie.

Citit 1024 ori Ultima modificare Joi, 28 Mai 2020 18:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.