Despre propria salopetă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* În loc să redeschidă restaurantele, ministrul Sănătății ar putea reînchide drumurile spre munte și mare. Prea se relaxase poporul, i se va lua acum șezlongul de pe listă. E drept, decât să dai din buzunar 100 sau 200 de lei pentru o zi de tolăneală, mai bine rămânem acasă și ne super-distrăm, ca să-l mai parafrazez o dată pe maestrul Ilie Dumitrescu.

* Apropo de litoral, tarifele au luat-o dur de tot înspre văzduh. O domniță se lăuda pe la nu-știu-care canal de știri că a cheltuit 2.500 de euro pentru un sejur la Mamaia. De unde și concluzia că pandemia ne-o ține în țară anul ăsta. Pe turistă, la ce vă gândeați?

* Vreau să fac o precizare: nu mi-s formator de opinie, ar însemna să lucrez în folosul comunității. Sunt destul de zgârcit, n-aș pierde timp prețios pentru a mă dedica unei munci colosale. E mai ușor în mină, cu ortacii. E importantă mențiunea pentru unii dintre cititorii care abia așteaptă să-mi murdăresc salopeta.

* Pe bune, mă întreb ca prostul. Nici așa nu-i bine? Dinamo București, echipă devenită caz național, a pierdut duminică la numai un gol diferență. E un real progres.

* Steaua există prin ligile de la țară, Rapidul respiră la matineu, iar Dinamo aproape că se duce pe burtă la vale. Ne-am dorit capitalism, iată unde am ajuns! Poate că altfel ne-am fi descurcat dacă ar fi ajuns doamna Dăncilă la Cotroceni. Cel mai probabil nu s-ar mai fi jucat deloc fotbal, n-ar mai fi avut cine.

* Teodor Meleșcanu și alți parlamentari au inițiat o lege prin care firmele ar urma să fie obligate să angajeze pensionari pe post de consilieri. E genul de lege care-l servește mai întâi pe inițiator - știe și fostul ministru că nu va mai pupa Parlamentul la următoarele alegeri. Undeva trebuie să muncească la cei 79 de ani recent împliniți. Doar din pensia specială nu se mai poate trăi în România.

* Termocentrala Mintia s-a oprit din lipsă de cărbune, iar municipiul Deva a rămas fără apă caldă. Dar sigur are măști, săpun și niște spirt. Pentru dezinfectarea robinetelor.

Citit 601 ori Ultima modificare Luni, 29 Iunie 2020 17:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.