Incomozii Mugurași

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Mugurașii au devenit incomozi, există riscul să-i vezi transformându-se în tulpini. Aoleu, tulpini, mai ales în perioada asta? Prin urmare, ambii au fost deconspirați de la rădăcină. Primul, guvernator al Băncii Naționale încă din vremea tracilor, s-a trezit dat de gol aproape de senectute (e rușinos, dar sănătos); al doilea e un biet actor aflat pe scenă din epoca în care glumele porcoase începeau să strângă hăhăitori de ocazie prin casele de cultură ale republicii. Colaborarea cu Secu a celui de la BNR interesează mult, nu și a lui Garcea de la Vacanța Mare. Rămâne de aflat de ce i-a fost scos dosarul pe tarabă. Doar pentru că a participat la protestul cu câteva sute de suflete din Piața Victoriei?
* Interesant este că proiectul jurnalistic G4Media a scos ca la poker asul din mânecă. Mihăescu și-a pus duminică baticul pe cap la miting (era doar un rol, un travesti conjunctural), iar a doua zi i-a fost dezgolit trecutul. E ca un cartonaș galben, Garceo sau Leano, ca să te judecăm după personajele care te-au consacrat. La următoarea greșeală, vom afla că ai colaborat și cu Divertis, dar nu ne-am dat noi seama.
* A ieșit iarăși președintele ca să spună ceva despre PSD. Nu e bine, își consumă iarăși viețile, ca la jocurile din anii ’90, și va sta cu săptămânile pe margine, la reîncărcare. Chiar nu poate discuta în privat, pe o terasă descoperită, cu Ciolacu și Cazanciuc? Le poate arăta și pisica, presupun că deține o asemenea armă. Altfel, mă aștept ca data viitoare să vorbească prea puțin despre coronavirus și, în încheiere, să-l anunțe pe Orban că i s-au golit sifoanele de la Vila Lac.
* Se presupune că Andreea Esca ar avea Covid-19. Cristian Tudor Popescu o somează să-și confirme statutul printr-un comunicat de presă. CTP o fi văzut toate serialele de acțiune de pe platformele dedicate și este în căutare de senzațional. Păi, nene, nu avem declarațiile lui Marcel Pavel? E destul, vedetele n-au haz când își povestesc propriile pățanii, nu reușesc să panicheze cu adevărat.
* Ce noroc pe ministrul Tătaru, prins cu pandemia și cu rufele la soare! A aflat acum două zile că fratele său e noul șef al ISU Vaslui. E bun de cinste ăla mic.

Citit 776 ori Ultima modificare Marți, 14 Iulie 2020 17:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro