N-am găsit altă rimă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Președintele Iohannis ne amenință că școala nu va reîncepe normal, așa cum și-ar dori orice părinte din republică. Îl lăsai dimineața pe cel mic, fugeai la birou și te ascundeai seara în spatele argumentului că mai ai de treabă la birou. Acum nu mai merge cu asta, pleci la job mult mai târziu și nu-ți lași odrasla nesupravegheată. Să reamintesc că au crescut facturile la gaze și le energie electrică?

* Politicienii se bucură că școala va scârțâi - vor avea o masă de manevră mult mai mare. Dacă nu ei, urmașii urmașilor acestora, ca să-l parafrazez în cheie negativă pe Ștefan cel Mare.

* Cele mai noi modificări ale legislației autohtone îmi activează și mai mult imaginația. Mă aștept, de pildă, ca festivalul Untold să se țină în 2021 la o terasă din Cluj, cu câteva mese. Evident, Armin van Buuren, unul dintre cei mai renumiți DJ de pe mapamond, va face micii și cefele pe grătarul din spatele crâșmei.

* De asemenea, cum ar fi ca în România anului 2028, cel mult în 2030, să fim martorii unei întrebări inocente din partea fetiței către mama sa: Mami, ce-i acela dans?

* Altfel, înțeleg că premierul Orban ar fi renunțat la măsura de a interzice "dancing-ul" la terase, așa cum îi spun românii... E și el fire romantică, rebelă. Nu-i dă voie funcția deținută de câteva luni, ne-ar fi fost al naibii de simpatic. Se știe.

* Și afirmația lui Șică, cea legată de netransformarea teraselor în discoteci, e haioasă. Nene, de ce nu deschizi discotecile și să le permiți câtorva inconștienți să dea din cap și din rotule? Îmi livram public părerea, nu-s de nivelul profesioniștilor angajați cu carte de muncă în Grupul de Comunicare Strategică.

* Fotbalul spaniol este puternic afectat de numărul mare de cazuri pozitive cu noul coronavirus, cel puțin asta titrează unele gazete. E un exemplu de urmat - imperialiștii au terminat campionatul și abia apoi s-au îmbolnăvit, nu ca alde CFR, Dinamo și Craiova, care au ieșit pozitivi în plină competiție. CFR, voi să mă iertați, dar n-am găsit altă rimă.

Citit 1103 ori Ultima modificare Joi, 30 Iulie 2020 20:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.