N-am găsit altă rimă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Președintele Iohannis ne amenință că școala nu va reîncepe normal, așa cum și-ar dori orice părinte din republică. Îl lăsai dimineața pe cel mic, fugeai la birou și te ascundeai seara în spatele argumentului că mai ai de treabă la birou. Acum nu mai merge cu asta, pleci la job mult mai târziu și nu-ți lași odrasla nesupravegheată. Să reamintesc că au crescut facturile la gaze și le energie electrică?

* Politicienii se bucură că școala va scârțâi - vor avea o masă de manevră mult mai mare. Dacă nu ei, urmașii urmașilor acestora, ca să-l parafrazez în cheie negativă pe Ștefan cel Mare.

* Cele mai noi modificări ale legislației autohtone îmi activează și mai mult imaginația. Mă aștept, de pildă, ca festivalul Untold să se țină în 2021 la o terasă din Cluj, cu câteva mese. Evident, Armin van Buuren, unul dintre cei mai renumiți DJ de pe mapamond, va face micii și cefele pe grătarul din spatele crâșmei.

* De asemenea, cum ar fi ca în România anului 2028, cel mult în 2030, să fim martorii unei întrebări inocente din partea fetiței către mama sa: Mami, ce-i acela dans?

* Altfel, înțeleg că premierul Orban ar fi renunțat la măsura de a interzice "dancing-ul" la terase, așa cum îi spun românii... E și el fire romantică, rebelă. Nu-i dă voie funcția deținută de câteva luni, ne-ar fi fost al naibii de simpatic. Se știe.

* Și afirmația lui Șică, cea legată de netransformarea teraselor în discoteci, e haioasă. Nene, de ce nu deschizi discotecile și să le permiți câtorva inconștienți să dea din cap și din rotule? Îmi livram public părerea, nu-s de nivelul profesioniștilor angajați cu carte de muncă în Grupul de Comunicare Strategică.

* Fotbalul spaniol este puternic afectat de numărul mare de cazuri pozitive cu noul coronavirus, cel puțin asta titrează unele gazete. E un exemplu de urmat - imperialiștii au terminat campionatul și abia apoi s-au îmbolnăvit, nu ca alde CFR, Dinamo și Craiova, care au ieșit pozitivi în plină competiție. CFR, voi să mă iertați, dar n-am găsit altă rimă.

Citit 806 ori Ultima modificare Joi, 30 Iulie 2020 20:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro