Regele, spre buget?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Ludovic Orban este mereu surprinzător, am mai scris despre istoria închiderii teraselor la ora 11 seara. Premierul este optimist: "Închiderea lor la ora 23.00 le va face mult bine oamenilor." Presupun că se gândește la ficatul electoratului și la pancreas, cu toate că la terasă poți să tragi la infinit de sucuri, limonade și de înghețate. Nu ne place chiar tuturor să facem parte din statisticile anonimilor strânși în cerc de psiholog. Bună ziua, sunt Dănuț și n-am mai băut o bere de aseară! Bun venit, Dănuț, nici noi nu ne dăm bătuți atât de ușor.

* Dacă și Gheorghe Hagi a rămas fără loc de muncă, el însuși creând acest moment ușor ilogic (și-a dat demisia dintr-o funcție în care singur s-a numit), înseamnă că Guvernul României are mult de muncă. Șomajul este în creștere galopantă, încă un om încearcă să se reprofileze și mă tem că nu încearcă să se angajeze la stat, așa cum speră mereu clientela. Precizarea e necesară ca să nu sară vreun Florin Cîțu sau doamna Violeta Alexandru ca să-i facă pe undeva loc "Regelui".

* Nicuşor Dan, candidatul PNL şi USR la Primăria Capitalei, a fost prins fără ITP. Când se deplasa la lansarea candidaturii sale, a fost tras pe dreapta de un echipaj de la Brigada Rutieră. E mâna PSD-ului, normal, s-ar șușoti în agora... Serviciile, oare, care să fi fost? Să-l fi avertizat indirect președintele României? Cine mama naibii știe că ți-a expirat inspecția tehnică periodică? Nici Barna nu trebuie exclus din această ecuație, i-ar veni peste mână o eventuală victorie generală a lui Nicușor, i-ar juca buricele degetelor pe lângă biroul de șef al USR-ului.

* După 44 de ani, Sri Lanka reintroduce pedeapsa cu moartea și angajează călăi. Numai români să nu ia în simbrie, ăștia te lasă cu treaba neterminată: îți iau doar scalpul și-ți cer avansul. Apoi, pentru finisaj, vor reveni după concediu.

* Ministerul Sănătății din Letonia, după ce aparent a câștigat lupta cu pandemia, propune interzicerea reclamelor la băuturi alcoolice la TV, radio și pe Internet. E ca și cum la noi nu s-ar mai vorbi în pauzele publicitare despre pâine. Ar fi OK, haterilor?

Citit 958 ori Ultima modificare Miercuri, 05 August 2020 17:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.