Ce înseamnă să mori puțin

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Scurtisimele din seara votului au gust un sezon întreg, d-aia așteptăm patru ani o nouă repriză de alegeri locale. Galațiul mai avea un pic și-l dădea primar pe Picu Roman, asta arăta un sondaj făcut în interesul viceprimarului care se pregătește să elibereze biroul. Să apari cu 21 de procente în sondaj și să iei 2-3 la sută, mi se pare dubios. Să se fi fraudat scrutinul din 27 septembrie? Nu neapărat, dar sună frumos.

* Noul slogan al Bucureștiului, după retragerea doamnei la Voluntari, este puternic: "Să nu ne îmbătăm cu apă rece!" Îi dau maximum un an de liniște lui Nicușor.

* Bine, țara asta nu știu cum ne mai suportă. Hal de bărbați suntem? Ne-am gudurat – nu toți, doar unii – că a fost bătută o biată femeie care nu știe nici măcar să danseze. Gabriela, dragostea lui Pandele, totul va fi bine, iar găinile tale se vor oua.

* Tăriceanu e șmecherul serii de duminică: 1,60 la sută, atât. Și doar i-am zis să păstreze o relație bună cu fostele.

* De fapt, e nevoie de o imagine de ansamblu. Toate-s pățite acum două zile, fi-r-ar! Bayern Munchen a luat 4, Manchester City 5, FCSB-ul lui Gigi tot 5. Doar Tăriceanu 1,6.

* Un oarecare Ion Aliman, decedat recent, a câștigat alegerile în Deveselu. Adversarii îl acuză pe bună dreptate că prea a stat la pomană. Abia acum am înțeles ce înseamnă "să mori puțin".

* Seara de 27 septembrie a fost tristă pentru lumea muzicii. Albano a pierdut Primăria Timișoarei.

* Și mama lui Marian Oprișan de la Vrancea a pierdut alegerile. Măcar nu e vina băiatului.

* Dacă stăm și ne gândim bine, vrâncenii sunt misogini. Muica lui Oprișan mai merita un mandat.

* Piedone, ăla condamnat pentru Colectiv (dar e numai o decizie de primă instanță), a devenit primarul sectorului 5 al Capitalei. În 2020, într-o metropolă din spațiul comunitar. Iar unii arată cu degetul înspre Galați și Brăila. Să fim serioși!

Citit 1008 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2020 19:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.