Glumeți și „amendologi”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ca de obicei, de 1 aprilie colecționăm glume, de cele mai multe ori comise de inși cărora le-a fost extirpat încă de la naștere simțul umorului. Îi spun fiului meu de când era mic – maestre, dacă nu simți gluma pe țeavă, n-o face, nu risca, n-are rost! Eh, părinții altora n-au procedat ca mine. De aceea a ieșit ceea ce poate ați citit deja.

* Evident, au văzut lumina albastră a online-ului și glume bune, dar astea-s mai rare și poate că sunt rodul unor profesioniști sau al unor bipezi foarte talentați. Dar cum să te joci de-a haiosul ca Dragoș Pâslaru, fost ministru, actualmente europarlamentar USR-PLUS? Iată mostra-i de non-umor: „Persoanele vaccinate începând cu data de 1 aprilie vor primi gratuit variantele de microcip compatibile cu semnalul 7G.” Scremută și întortocheată de la un cap la coadă, n-are loc nici pe 32 martie, darămite de Ziua Internațională a Păcălelilor. 

* O glumă faină. Premierul României este născut de 1 aprilie. E mai mult decât veselie stârnită de o pistă involuntară. Mă tem să nu devină brand de țară. De asemenea hăhăieli avem nevoie noi, monșer?

* La aniversare, Florin Cîțu a primit trei stilouri în culorile coaliției de guvernare. Frumos gest, însă din nefericire nu va putea scrie concomitent cu toate – este, dacă vreți, ca la negocierile pentru alcătuirea unei majorități: „Mie îmi vei scrie cu verde în zona aceea, lui dă-i pe galben, că așteaptă de mult, iar ceilalți agreează albastru pe ici, pe colo, și niște portocaliu. Dar nu d-ăla de care a avut Băsescu.”

* Raluca Turcan ar putea fi executată silit. Trebuie să achite o nemiloasă amendă în cuantum de 500 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție. De unde să scoată atâția bani? 

* Oamenii de știință – le spun „amendologi” – ar putea considera că sancțiunea aplicată Ralucăi e în concordanță cu prețurile de la bufetul Parlamentului.

* Dacă Rădoi va rămâne la cârma naționalei României, Cristian Tudor Popescu, zis și CTP, se va reapuca de scris despre fotbal. Prin urmare, sper ca Mirel să-și schimbe locul de muncă. Ar fi prea mult.

Citit 688 ori Ultima modificare Vineri, 02 Aprilie 2021 20:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.