Pantalonul rezistă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Am încercat, măcar pentru o zi, să evit tumultul de informații care se bazează în principal pe declarații isterice sau pe rezultatele unor studii efectuate de specialiști no-name. Mi-a atras atenția un scandal din Statele Unite ale Americii, un congresman dezvăluind (a făcut și treaba presei care, presupun, aștepta vreo noutate de la starostele pandemiei, Anthony Fauci) că șoferii uriașei companii Amazon sunt nevoiți să urineze în sticle. Brandul a recunoscut problema și a încercat o scuză de duzină: "Știm că au probleme să găsească toalete." Nimic despre timpii pe care aceștia trebuie să-i atingă și, implicit, despre sarcinile care trebuie îndeplinite no-matter-what. Ce-mi pasă că te bombardează necesitățile fiziologice? Poate și din acest motiv am nevoie de inteligență artificială, nu cred că voi întâlni vreun robot cu permis de conducere căruia să-i joace feste vezica urinară (aceasta ar putea fi remarca lui Elon Musk). Iată cum ar putea să trateze chestiunea diverse aparate de emis păreri:

1. Cristian Tudor Popescu, un reper al gazetăriei din România, ar putea considera că acei șoferi consumă prea multe lichide, altfel n-ar fi putut ajunge într-o situație atât de delicată. Profund! 

2. Bruxelles-ul – mă refer la orice instituție comunitară cu sediul în Belgia – ar aplauda faptul că nu sunt utilizate ambalaje de plastic de către conducătorii auto. Sticla e sfântă, natura le mulțumește acestor eroi! Până și micțiunea, adică emisia de urină, presupune un stres pentru planetă. Vrei, nu vrei, poluezi.  

3. Marian Godină, polițist adjectiv-filolog, ar da vina tot pe Diana Șoșoacă, însă ar face-o la modul "scriem agramat, ca să le mai dăm o palmă morală celor care nu se pot exprima corect în scris, să le arătăm cât sunt de nefolositori". Eventual, ar întreba – deși nu este obligatoriu – dacă au dat pe gât măcar o bere.

4. Andreea Moldovan, o figură a Ministerului Sănătății (este secretar de stat la umbra lui Vlad Voiculescu), ne poate extrage din dilemă. De ce n-ar declara că șoferii trebuie să fie conștienți că a venit momentul în care ne putem schimba acest mod de a merge zilnic la toaletă? Ne scăpăm câte puțin pe noi și ne va trece. Pantalonul rezistă.

Citit 547 ori Ultima modificare Duminică, 04 Aprilie 2021 20:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.