Sufletul lui Bobu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ieri s-a consumat un nou episod din Ziua Mondială a Artei. A fost serbată inclusiv de muzicienii care fac taximetrie. Dar, vai, îmi aduc aminte și de actorii care s-au apucat de gătit pentru takeaway.

* Îndepărtarea lui Vlad Voiculescu din Guvern a fost comentată și la coada de la aprozarul din cartier. Oamenii nici nu mai știu dacă se închide la ora 18,00, d-aia se și îmbulzesc; nu procedează ca mama Andreei Moldovan, dresată să iasă o dată pe săptămână pentru cele necesare stomacului.

* Chiar așa, dar mulți dintre politicieni au dus scandalul în zona sportului, ba chiar a fotbalului. Coaliția și-a dat un mare autogol, a declarat un primar de sector bucureștean, iar Boc de la Cluj a încercat-o pe aceea din spatele blocului. Da, din copilărie: "Nu ne putem supăra, ne luăm mingea și plecăm." Cu alte cuvinte, noi încă respirăm sport-rege, chiar și la mai bine de douăzeci de ani de la ultima calificare a naționalei la un turneu mondial. Demisia, Răzvan Burleanu!

* Belgia redeschide luni granițele pentru călătoriile neesenţiale. N-am priceput nici la vârsta asta ce înseamnă "călătorie neesențială". Nici sufletul lui Emil Bobu nu mă ajută. De ce taci, mă? Minte-mă cu ceva!

* A fost oare esențial drumul spre secția de vot, am făcut câteva anul trecut?! Că nu e obligatoriu, distractiv nici atât, să mergi și să alegi mereu răul cel mai mic, cel mai pipernicit. Iarăși îmi întreb cel mai parșiv prieten, subconștientul cu care am venit la pachet. Mai are un pic și mă comercializează ca Iuda, că tot ne aflăm în Postul Paștelui.

* Premieră în România: pietonii care se uită în telefon atunci când traversează strada ar putea fi amendați. Le-aș confisca și device-ul, mai ales dacă ar mai traversa cablați în timp ce eu mă aflu la volan. Totuși, trebuie să transmit un mesaj echilibrat, sunt un biped european și am drepturi. Parcă așa suna poezia aia.

* Vladimir Putin, un cetățean mai de la est, și-a făcut rapelul. Nu a spus nici acum ce vaccin i-a fost administrat, anunță presa internațională. Eh, nici nu-i obligatoriu să fi folosit altceva în afară de ser fiziologic. Au și țarii glumele lor, nu-s de luat în serios...

Citit 896 ori Ultima modificare Joi, 15 Aprilie 2021 17:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.