Se poate, dom’ președinte?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

* Am revăzut mușchii președintelui la acțiunea de ecologizare a râului Argeș. De fapt, doar a strâns gunoaie, ecologizarea presupune și alte acțiuni. Pe bune? Cu alt curaj l-aș suna să mă ajute - am de dărâmat o poiată la țară și nu găsesc mână responsabilă de lucru...
* Când auzi că un politician de prim rang curăță o zonă din România, trebuie să te aștepți la ce e mai rău! Firește, m-am gândit la motoarele legislative și executive. Așa se curăță cel mai eficient România. Din 1989 încoace. E un fapt, nu doar metaforă.
* Nț, un șef de stat nu trebuie să-mi arate că se poate să ieși la pădure pentru a strânge resturi, nu de voluntari echipați în salopete ducem noi lipsă. De aplicarea legii ne este dor, mai ales că forțele de ordine - așa se spune, n-am văzut înscrisul pe fluturaș - sunt remunerate cu vârf și îndesat, fix ca acei saci care l-au încordat ieri pe Klaus Iohannis.
* Malițioșii s-au îngrămădit să-i arate președintelui focarele de infecție din Sectorul 1 al Capitalei. Acolo strânge mizerie primărița Clotilde Armand. Deja mă sperie moda asta. De ce? Îmi făcusem un proiect personal, peste trei ani aș fi vrut să ajung edil-șef.
* Primarul general al Bucureștilor s-a tuns. E anunț oficial, pozele nu-s chiar atât de grăitoare. Din perciuni nu prea i s-a luat, la spate n-a mai tăiat foarfecul, nici din vârful capului n-a curs mult. Mi-a plăcut, în schimb, afirmația lui Nicușor Dan: "Eu reprezint bucureștenii. Mi-au cerut asta, m-am tuns." Eh, asta înseamnă să te conducă unul care se ține de promisiunile din campanie.
* Încerc să anticipez discuțiile de la firul ierbii, înainte de votul de la locale, în 2024. "Și, pe cine votezi, mamaie?" "Cum, pe Nicușor, mamă, că s-a ținut de cuvânt. A mers la frizer".
* Mult-lăudata comună Ciugud și-a lansat propria monedă virtuală. I se zice CIUGUban, o găselniță de tot plânsul. Subsemnatul i-ar fi spus CiuGOOD sau chiar TooGood. CIUGUban pare moneda oficială a ținutului păstorit de Dănilă Prepeleac. Bine că nu s-au trezit copywriterii lu’ peștele de aur să-l boteze CIUGUbăț.

Citit 315 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Iunie 2021 22:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro