Bârna din nasul profesionalismului altora

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Și ne întrebăm de ce plouă atât de mult, dacă asta s-o mai numi ploaie. Curge de sus ca să mai schimbăm subiectul, ca să nu mai auzim unii politicieni, ca frații până ieri, cum își ciobesc smalțul în lupta pentru ciolanul absolut. Viitorul președinte PNL ar putea primi și cheile de la Cotroceni, prin 2024, de aceea nu e doar un derby cu de toate, ci un veritabil Super Bowl, faza pe congrese și filiale.

* E rușinos, nene, să te bălăcărești prin presă ca atunci când te puneai de-a curmezișul în fața guvernelor lui Dragnea! Ceva mai penibil n-am întâlnit, taberele Cîțu și Orban au ceva din candoarea Vioricăi Dăncilă la întâlnirea cu mass-media.

* Bancurile cu Arca lui Noe își pierd hazul, inclusiv subsemnatul a forțat nota zilele trecute cu asemenea glume. Oamenii cărora le-a intrat apa în curți și în suflet n-au vreme a gusta nici măcar o poantă, nici dacă se râde de primar sau de polițistul satului, în genere personaje negative în comunitățile reduse numeric. Au și ghinion bieții de ei: dacă ar fi fost an electoral, i-ar fi vizitat zeci de perechi de cizme de sute de lei și li s-ar fi promis sacoșe, pixuri, găleți și proiecte.

* Conform unei analize recente, pensiile speciale ale magistraților ar putea scoate din sărăcie peste 170.000 de pensionari români. Nene, e o concluzie abuzivă: justiția noastră a rezolvat dosarele Revoluției, Mineriadelor, Colectiv și altele, prin urmare nu merită o asemenea lovitură. Două-trei furtișaguri, niște găinării au mai rămas pe masa acestei puteri... Sărăcimea să se mai salveze și singură!

* Pare ziua adevărurilor, spețele de prim rang doar se tratează de la începutul săptămânii. Gimnasta Larisa Iordache a vorbit într-o publicație națională despre sistemul medical din țară: "În România, dacă nu ai pile, nu prea ești băgat în seamă! Eu am avut norocul să intervină cineva pentru mine și nu e corect." O lăsăm pe domnișoara de la paralele să vorbească despre bârna din nasul profesionalismului altora? Larisa, lasă telefonul deschis, te mai căutăm noi! E și sărbătoare astăzi, ești pusă pe stricat cheful, iar noi ne uităm preponderent la Euro 2020.

Citit 587 ori Ultima modificare Duminică, 20 Iunie 2021 20:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.