Să reacționeze Protecția Șobolanilor!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Reacția lui Nicușor Dan, primarul Bucureștilor, după ce un tânăr a fost mușcat de un șobolan – s-a întâmplat săptămâna trecută – e de domeniul comediei de calitate. Divertis pare să-i fi scris textul: "Nu există o creștere semnificativă a numărului de rozătoare." Cu alte cuvinte, e treaba Protecției Animalelor să-l acționeze în instanță pe junele tupeist. Bă, să zici mersi că guzganul nu te-a luat și de soție!

* Iașul, unul dintre marile orașe ale României, intenționează să oblige șoferii să circule cu 30 de kilometri pe oră, după modelul Parisului. N-aș avea nimic împotrivă, dar mă tem de incapacitatea politicienilor noștri de a copia de la străini. Parcă vezi că va trânti Chirica din Dealul Copoului și o sondă uriașă ca în capitala Franței.

* A trecut o nouă aniversare a lui Isărescu și era să uit de angajarea lui Tudy Ionescu pe postul de consultant de strategie. Tot la BNR, zici că-i luată Banca Națională pe persoană fizică. Tudy e coleg cu doamna Viorica Dăncilă, mă tem că fostul premier al României va învăța numai prostii de la tânărul și talentatul fost lipitor de afișe al lui Tăriceanu. Scuze, abia am aflat că-i este și fin fostului prezidențiabil!

* Uneori sunt pus în dificultate de colegii de breaslă. Iată un titlu care-mi gâdilă imaginația: "Poliția din Constanța i-a ridicat mașina celui mai excentric milionar român. Bolidul Ferrari era parcat neregulamentar." Sper că nu mi-am pierdut mințile dacă scriu că ridicarea unei mașini lăsate aiurea-n tramvai e similară mușcăturii de câine provocate omului. Non-știre, cum ar veni. Or poate că se schimbă radical condițiile, în poveste apăruse un prinț – cel mai excentric milionar român. Presupun că a fost utilizată o macara de lux, nu te încurci cu o remorcă de săraci.

* Nimic astăzi despre creșterea economică păstorită de Cîțu. O aștept să se facă mai mare, poate îi concurăm și pe marțieni.

Citit 798 ori Ultima modificare Marți, 03 August 2021 21:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.