Musca Simonei

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Nici să ne mai batem ca strămoșii nu mai știm, experimentăm tot felul de apucături ale vestului. Sindicatul polițiștilor europeni, Europol i se spune, a publicat imagini cu inși din cartierul Rahova care se băteau în trafic. Cu crose de golf, anunță Europol, și n-aș avea motive să cred că e vorba doar de o glumă. Polițiștii, chiar și Godină făcând parte din distribuție, n-ar trebui să ia pâinea de la gura arhicunoscutei trupe Divertis. Dacă e întocmai, ar trebui să ne retragem glumele cu care l-am asaltat în ultimele zile pe Klaus Iohannis.

* Altfel, bătaia în sine e un sport. Trebuie să ai grijă la procedee, însă scapi de dureri de coloană, de hemoroizi și de alte efecte parșive ale sedentarismului.

* Mai mulți asistenți medicali s-au filmat dansând pe manele și arătând gesturi obscene, într-un centru de vaccinare amenajat într-o sală de sport din orașul Botoșani. O parte din imagini au fost publicate pe rețelele de socializare și au devenit rapid populare. Poate era un soi de paparudă de alungare a pandemiei. Nici răfuielile demonstrative de la Ruginoasa, acele show-uri tradiționale de Revelion, n-au fost înțelese de toată lumea...

* Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, prin cercetătorii de la Disciplina Parazitologie şi Boli parazitare, anunţă descoperirea unei noi specii de insectă, pe teritoriul României, în judeţul Constanţa. Nimic senzațional până în acest punct. Specialiștii au botezat, însă, această mică dihanie după numele celei mai cunoscute jucătoare de tenis de pe la noi, iar declarația cercetătorilor mă pune pe gânduri: "Descrierea unei noi specii este un proces complex, de durată şi, totodată, un act de responsabilitate. Ideea denumirii speciei în onoarea Simonei Halep, Phlebotomus simonahalepae, ne-a venit în timpul unei conferinţe chiar despre flebotomi, conferinţă care s-a desfăşurat în Galapagos." Flebotomi, Galapagos, Halep? Carevasăzică, o muscă împarte numele cu fostul număr 1 WTA, Simona reacționând pozitiv. Au nimerit-o și în luna de miere. "Doamnă Halep-Iuruc, nu-i așa că n-aveți nimic împotrivă dacă ne batem joc dând numele dumneavoastră unei muște care, la o adică, ar putea călări orice produs dorește dumneaei?" Ce să zică și Halep, băi nene, să nu fie insecta aia verzulie pofticioasă din cale-afară! Mare ispravă, incredibil banc!

Citit 1701 ori Ultima modificare Marți, 21 Septembrie 2021 23:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.