Tragere la sorți cu autocarul

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Ca să mai uităm de facturi și de alte nenorociri, UEFA, adică uniunea care păstorește fotbalul continental, a decis să repete o tragere la sorți. Se rostogolește Mischie în mormânt, face flic-flacuri, bietul de el. Iar el nu reușise în viața de pe pământ decât să câștige alegeri cu o sută și ceva de procente într-un singur scrutin. Cum era aia că Occidentul n-are treabă cu corupția? "Hold my beer!", ar fi spus acesta, să vezi de ce sunt în stare.

* Zice-se că din cauza unor probleme tehnice s-a stricat defecțiunea la UEFA. E drept, prea ieșiseră Messi și Ronaldo în același meci, se pierdea un posesor de baloane de aur pentru fazele finale. Se mai face o tragere la sorți cu autocarele în mediul rural.

* Anunță unii pe Internet: "Două tone de muşchi ţigănesc şi urechi de porc contaminate cu o bacterie periculoasă au fost retrase de la vânzare. Cine a cumpărat produsele trebuie să le distrugă urgent." Inclusiv fomiștii care au pus de-un grătar imediat ce au ajuns acasă cu hălcile de carne. În loc să mai aștepte câteva luni... Or fi comestibile, n-or fi, magazinul trebuie să ne anunțe prin prioripost.

* USR cere demisia șefului AEP, Constantin Mituleţu Buică, după ce acesta a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu. Încă o dată am avut dreptate, e semn de îmbătrânire: atunci când nimeni nu te mai bagă în seamă, le reamintești că ai oprit apa la baie ca să nu curgă în exces. Revin la subiect: când numele tău e Mitulețu, n-ai cum niciodată, nici măcar în țările din lumea a treia, să conduci Autoritatea Electorală Permanentă. Sau, mă rog, dacă ai apucat, e cazul să pleci.

* Târgul de Crăciun din Craiova este pe locul 6 în topul celor mai frumoase din Europa. Nu știu dacă o să-mi permit să-l vizitez prea curând. Măcar pe ăla din Viena să-l văd.

* Vorba unora pe Facebook: sunt Dănuț și nu mă pricep la Formula 1. Dar m-am uitat la finală, prinzând chiar ultimul tur de pistă, când s-a făcut schimbarea de lider și de următorul campion mondial. Apoi ard o concluzie laică: nene, cine le dă bani de carburant? Apropo, o să existe și o Formulă 1 cu mașini electrice?

Citit 704 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.