Salmonella mintală

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Văzusem ieri o postare la cercetătorul Jurma, un expert lansat în ultimii doi ani ai vieții noastre. Scria ceva despre școala românească, despre școala în pandemie, și voiam să vă întreb dacă știați următoarea variantă: elevii, toți, dar absolut toți în bănci, cu telefonul în mână, iar profesoara, izolată la domiciliu, le preda matematica. MATEMATICA! E fază reală, trăită aproape de mine, nimic în plus pentru a epata. Frumos, spectaculos. Fraudulos educația trecea mai departe.
* Alți șapte miniștri ai cabinetului Ciucă au diplome de doctor. Nu de doctori, cum scriu colegii din presa centrală. Atenție cum faceți acordul, pufoșilor, cum v-ar apela Palada! Virgil Popescu, Lucian Bode și Sorin Cîmpeanu sunt doctori, nene, în special primii doi. Ah, Lucică de pe bancheta din spate e doctoraș. Emilia Șercan, dormim?
* Doctor Lucian Bode. Sper ca întreaga titulatură a acestui spirit rebel să apară și în jurul vizorului de la intrare, neapărat cu abrevierea "Dr.", ca să le arate și vecinilor de scară că le este superior. Aș paria că domnul Bode și-a luat doctoratul pe propriile speze, că a muncit ca un fanatic la lucrarea sa excepțională.
* Mai mulți puișori cu Salmonella au fost retrași de la vânzare de un mare lanț de hypermarketuri. Retrași, e un fel de-a spune, că marfa s-a cam vândut. "Nu consumați, nuuu...", se lamentează băieții de la PR, într-un comunicat idiot, de ca și cum oamenii care achiziționează pui congelați îi lasă pe câmpie, să vadă dacă revin la viață, nu-i trântesc în tigaie. Salmonella mintală e și mai periculoasă.
* Ieri-dimineață au fost minus 26 de grade Celsius la Întorsura Buzăului, un record pentru iarna aflată încă în desfășurare. Aveți cinci minute să discutăm despre facturile la încălzire din această zonă a României?
* O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket din Sibiu, ea punând apoi pachetele înapoi pe raft. Aș sfătui-o să meargă la granița Ucrainei cu Rusia și să dezumfle roțile mașinilor de război pregătite să invadeze teritoriul antamat de NATO. N-o să reușească, dar măcar o să se filmeze pe TikTok, cum a făcut și la supermarket.

Citit 626 ori Ultima modificare Marți, 25 Ianuarie 2022 23:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.