Delicate cu și despre Klaus

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cea mai recentă fotografie cu Iohannis la Bruxelles face deliciul internauților prin ținuta vraiște a lui Boris Johnson. Inclusiv frizura: are pantalonii lui Kim de la Phenian, sacoul lui taică-su și cravata lui Radu Naum. Noi ne uităm după al nostru: Klaus s-a așezat în spate, lângă aparatul de compostat. Or veni controlorii, n-or veni?

* Potrivit unui proiect al PNL pentru creșterea natalității, familiile cu copii ar putea beneficia de reduceri de taxe și impozite. Iarăși este ocolit președintele țării. Pare implicată și Găbița Firea în poveste, nu doar liberalii vopsiți.

* Un anume David Beasley, șeful agenției alimentare a ONU, avertizează Europa: "Dacă voi credeți că acum e iadul pe pământ, pregătiți-vă!". Omul vorbește despre foamete, iar noi avem așteptări diverse: de pildă, să spună că Dinamo va juca în Liga I și anul viitor. Nu-i așa că trece mai ușor timpul? Poftă moderată!

* Chestiunea este simplă: Italia ratează a doua Cupă Mondială de fotbal la rând, iar presa și fanii se isterizează. Pe de altă parte, în România e pace, dar o altfel de pace. Naționala noastră nu mai prinde nimic și a început să ne convină să vedem turneele finale la televizor. Chiar și când suntem co-organizatori.

* Românii sunt pe locul 6 în Uniunea Europeană la consumul de bere per capita. Cumva, acest top are legătură și cu performanțele propriu-zise din fotbalul mioritic. Cu toate că am putea fi chiar mai sus în clasamentul halbelor cu guler vesel.

* Supermarketurile din Grecia limitează achizițiile de făină și ulei. Prin urmare, țara noastră ar putea pune pe roate o superafacere: turism alimentar. Vii și stai două nopți la Lepșa și pleci înapoi cu un bax de untdelemn. Kalispera!

* Stați așa, că și Galațiul își dorește statutul de stațiune. Așadar, până obținem toate avizele (e adevărat, ar putea dura și un veac), îi mai ținem pe greci prin vamă.

Citit 732 ori Ultima modificare Vineri, 25 Martie 2022 23:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.