Când o păcălești pe iubi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ieri, de Ziua Internațională a Sărutului, au încercat unii să-l perieze pe președintele statului. Ținuse o conferință de presă cu o seară înainte și mai scăpase niște porumbei. E firesc să vii din urmă ca să strângi, dar nici chiar atât de pasional. Înțeleg că produsul digestiei acestor zburătoare este foarte coroziv.

* Aș încerca să sintetizez printr-o anecdotă ieșirea publică a lui Klaus Iohannis. Întrebat acasă, pe la 17,45, unde se duce atât de grăbit, soțul doamnei Carmen îi răspunde ușor fâstâcit acesteia: "Draga mea, cum să-ți zic, am o ama..., am o amantă." Dar ochiul nevestei nu poate fi fentat, de aceea totul se încheie cu această replică: "Iubi, tu mă păcălești. Nu cumva te-a pus naiba să ții vreo conferință de presă?"

* Iohannis a declarat, printre altele, următoarea chestiune: "Rezultatele bune obținute de România pe plan extern și în politica de securitate nu au căzut din cer." La politica externă m-aș referi: iertare că nu aflasem la timp de eliminarea vizelor de către americani și de integrarea în regim de urgență în Schengen! Chiar mă luasem cu altele, cresc și hamsteri, am plantat și roșii. D-astea.

* Potrivit unui proiect al Ministerului Apărării Naționale, bărbaţii şi femeile cu vârste între 18 şi 35 de ani pot solicita participarea la un program de pregătire militară de bază. Cu toate că nu mai are cine se ocupa de ei pe frontul improvizat. Generalul ne-a migrat spre Guvern... Doar n-o să se facă instrucție cu Vasile Dâncu.

* Se întoarce Petre Daea la Agricultură. E o veste tristă doar pentru cormorani, căci am impresia că individul, dacă ar mai fi în deplinătatea capacităților intelectuale (are o vârstă, trebuie luat în calcul acest aspect), pricepe bine domeniul. Doar să nu-l apuce iarăși cheful de stand-up comedy.

* Administrația orașului Hamburg a avertizat zilele trecute că ar putea fi nevoită să raționalizeze apa caldă, deoarece criza energetică din Rusia provoacă haos. Cu alte cuvinte, localității germane i s-ar putea zice Micul București.

Citit 974 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Iulie 2022 19:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.