Necaz handmade

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Un secretar de stat în Ministerul Transporturilor anunță în mod oficial că mult-așteptata finalizare a podului suspendat de la Brăila nu este posibilă la finalul lui 2022, așa cum își luase angajamentul constructorul. Șocant, nu-i așa? E ca o trădare în dragoste, e cazul să mergem la mediatorul de probleme locomotorii.

* Deputații au mărit lefurile primarilor, dar nu și pe cele ale parlamentarilor. Numai în sufletul angajaților cu imunitate care se duc zilnic la Casa Poporului să nu te uiți... Se simt ai nimănui, se simt părăsiți. Mai ales după ce și-au făcut necazul cu propria mână. Sau, ca să fiu înțeles și de generația tânără, e necaz handmade.

* După ce primarul se trezește cu leafa majorată (deh, nu prea se comentează deciziile Parlamentului), urbea sau cătunul pe care îl păstorește are potențial de înflorire. Sau nu. Oare când o să ne dezvățăm să-i cerem omului-instituție performanțe în funcție de salarizare? Calitatea umană face diferența, dragii mei. Iertare, însă ieri am intrat din greșeală pe spiciul-manifest al unui antrenor de dezvoltare personală.

* Presa națională a titrat că s-a lăsat cu circ în plen în momentul votării majorării soldei de edil-șef. Altfel digeri o informație prezentată sub această formă, aproape că-ți iei și punga de pop-corn, eventual berea, te distrezi, râzi de unul și de celălalt și-ți întrebi nevasta dacă ălora cu sacou și cravată nu le-ar sta mai bine în cușca gladiatorilor, mânjiți și unși cu ulei pe șale. Asta e munca subliminală. De fapt, în viața reală, s-a mai votat ceva împotriva voinței și bunăstării tale.

* Aproape 100 de plante de canabis, înalte de 2 metri, au fost descoperite de polițiști pe un câmp din județul Giurgiu. Doar n-o să mai planteze fraierii grâu și porumb. D-alea putem importa la infinit la un preț dinainte stabilit. Pe când canabisul...

* Ministerul rus de Finanțe a propus majorarea prețurilor minime pentru vodcă, vinars și coniac. Știrea a ajuns, iată, pe fluxurile agențiilor internaționale, carevasăzică se scumpesc și cocteilurile Molotov.

Citit 897 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Septembrie 2022 23:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.