Ne cerem drepturile, dar să nu înceapă telenovela

Ne cerem drepturile, dar să nu înceapă telenovela
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Situația cu Austria e analizată de întreaga Românie, cred că nici poante noi nu mai pot face, s-a dat totul ca pâinea caldă. Rămânem cu o concluzie optimistă, nu-mi aparține, o găsiți la a cincisprezecea mână în acest text: există, iată, subiecte care ne mai pot uni. E un licăr de speranță că vom lăsa naibii ”Singur acasă” și emisiunile de life style de pe Antena Stars, ca să ne cerem drepturile. Pe toate, nu doar ce scapă printre degete. Scuze, aș mai fi avut de scris câteva rânduri, aș fi scos și barda, însă chiar acum câteva minute mi-a început telenovela...

* Ministrul austriac de Interne a fugit de presa română, după ce a votat împotriva aderării României la Schengen. Ca să-l reevaluăm pe Paul Stănescu, de pildă, un politician autohton desprins parcă din agricultură pentru a merge zi de zi la Palatul Parlamentului, ins care, dacă este interpelat, se oprește și dialoghează cu mass-media. Apelez la citatul unui confrate din Timișoara, Levente Balint: "Dacă în urmă cu cinci ani, ziceai ceva urât de corporațiile austriece, erai un medieval putinist. Dacă acum nu zici ceva urât de corporațiile austriece, ești un medieval putinist."

* Altfel, nu pricep de ce maneliștii se laudă în social-media că vor boicota Concertul de Anul Nou de la Viena. Tzancă Uraganu' avea oricum rezervare în altă parte.

* Scriu colegii mult mai informați de prin presă că 82 la sută dintre compatrioți își vor face sărbătorile de final de an la domiciliu și că unu din doi români este nevoit să-și reducă drastic bugetul de Crăciun și Revelion. Așa o fi, n-am elemente solide pentru a contrazice, însă am intrat pe o platformă dedicată rezervărilor de camere de hotel și de pensiuni cu trei margarete. Am bifat Sinaia, o destinație foarte căutată, iar pentru noaptea dintre 24 și 25 decembrie mi s-a spus că ar mai exista maximum douăzeci de variante. În plus, "93 la sută dintre unitățile de cazare sunt deja ocupate pentru această perioadă". O fi vreo eroare de soft, poate că trăim răzbunarea IT-iștilor de pretutindeni. În plus, deja am primit vreo două e-mail-uri cu "tarife de nerefuzat la Sinaia".

Citit 1129 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Decembrie 2022 00:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.