Preș(edinte), la Muzeul Covoarelor

Preș(edinte), la Muzeul Covoarelor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* În timpul deplasării oficiale din Azerbaidjan, Iohannis a vizitat Muzeul Național al Covoarelor. După ce, în dese rânduri, i-a fost amendată atitudinea de preș(edinte). Cum scriam și altă dată - rubrica de față e scrisă la două mâini. Mă ajută destinul. Umorul involuntar e mai aprig decât aplicația ChatGPT.

* Și, dacă tot am pomenit această invenție dotată cu inteligență artificială, Digi 24 a încercat un exercițiu spectaculos: "I-am cerut aplicației un discurs ipotetic pe care ministrul de Interne, Lucian Bode, îl va putea rosti în cazul aderării României în spațiul Schengen." Nimic despre plagiat, ar fi fost mai interesant să citim o reacție a robotului pe marginea tezei de doctorat pe care Universitatea ”Babeș-Bolyai” o consideră reprodusă după altă lucrare. Și nu e vorba de robotul plimbat pe la Baku...

* Ne-am mai liniștit după cea mai recentă apariție la TV a ministrului Alexandru Rafila, care a vorbit despre șpăgile din spitale: "Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane." Numai să nu fim nevoiți să coborâm buchetul tocmai de pe pieptul pacientului.

* Mă tulbură colegii din presa națională cu cele breaking newsuri vizavi de alertele meteo împănate cu diverse coduri de viscol și de temperaturi scăzute. E omăt peste tot, urmează o săptămână de ger, adică trăim o iarnă autentică. În ciuda faptului că, în urmă cu maximum o lună, o pleiadă de cercetători dădea un verdict cutremurător: "Nu vom mai vedea zăpadă în afara arcului carpatic." O, da, mă bucur de o neașteptată deportare în Meridionali. Fie și în Orientali, întrucât nivelul de trai e mai respirabil!

* Firește, atunci când condițiile meteorologice se încadrează în granițele normalului, "avem de-a face și cu excepții". Pariez că și o asemenea cvasi-ironie ar fi sancționată de armata de ucenici a Facebookului pentru "încălcarea standardelor comunității", cel mai odios și sofistic filtru al cenzurii.

* Un luptător MMA care a jefuit 3.000 de lei dintr-o farmacie folosind un pistol cu bile a fost reținut pentru 30 de zile. Vedeți, nene, ce se întâmplă dacă mediatizați numai fotbal și Formula 1?

Citit 1043 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2023 00:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.