Grătar pentru OZN-uri

Grătar pentru OZN-uri
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Chiar așa, m-am întrebat și pe rețelele sociale, de care m-aș lepăda oricând, ce ne facem dacă tot au apărut extratereștrii. Scrie peste tot că diverse OZN-uri ne dau târcoale, ființele cu niscaiva conștiință de pe Terra nu trebuie să stea relaxate niciodată. Trebuie să ne temem încă o dată? Până una-alta, cred că pun de-un grătar.

* Pleacă nenea Jens Stoltenberg de la șefia NATO, cel puțin acesta e anunțul oficial. Mandatul îi va expira în octombrie și ditai secretarul general neagă că l-ar mai interesa un contract la cârma alianței. Se răcește expresso-ul făcut de Mirciulică, el cui o să-i mai dea "bună dimineața la cafeluță"? Șansa lui Geoană este acum implicarea în alegerile prezidențiale din 2024.

* Prăbușirea pieței imobiliare americane scumpește hârtia igienică, e un anunț prezent pe toate gardurile agențiilor de presă. Ai noștri, campioni la pase cu călcâiul, ar adapta în propria cheie nebunia de peste Atlantic: urmează vremuri în care jocurile se vor face exclusiv în privata din fundul curții.

* Se simte schimbarea de personal din cadrul Poliției Române, în scurt timp tot noi, oamenii de rând, îi vom apăra pe cei în uniformă. Asta pare tendința, mai ales după ce așa-numiții specialiști ai instituției au lansat o pseudo-campanie de avertizare a contribuabililor: "Ai auzit de phishing? E cea mai frecventă fraudă din mediul online prin care infractorii încearcă să obțină acces la datele tale personale." Pare o scenă rescrisă din celebrul banc cu părinții pregătiți să-i comunice minorei ajunse la 18 ani diverse chestiuni anatomice: "Ok, babacilor, dacă vreți voi, o să stăm de vorbă. Ce vreți să știți?"

* Noroc de colegii din presă, altfel n-aș fi putut descrie scena cu Sam Smith, un cunoscut cântăreț britanic, care a purtat o ținută extravagantă la Brit Awards: "Un costum negru gonflabil, care era umflat în dreptul umerilor și al picioarelor." Sfârșitul lumii nu vine deodată, mai întâi organizează și un concurs de fashion, ca să ne ducem râzând pe lumea cealaltă.

* Astăzi este acea zi în care unii ne obligă să fim romantici, să dăruim cu toate că n-am avea chef, să fim politicoși, pentru ca mâine să ne revanșăm pentru această atitudine rușinoasă. N-ar fi bine să existe Valentine's în fiecare zi?

Citit 918 ori Ultima modificare Luni, 13 Februarie 2023 15:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.