„Persuasiunea” se mută la Galați

„Persuasiunea” se mută la Galați
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Ministrul Budăi de la Muncă a provocat, conform cotidianului ”Libertatea”, două episoade jenante. Aflat în delegație, a sunat după doișpe noaptea câteva doamne în camera de hotel, în ambele situații fiind manipulat de Bachus. PSD-ul, partidul său, n-a luat încă măsuri, dar se zvonește că Marcel Ciolacu i-a cerut "să înceteze să mai bea". Dacă domnul ministru se va face băiat de treabă și nu va mai mirosi a alcool, ne va deveni simpatic: chiar ar fi păcat să mai facă obiectul vreunei remanieri guvernamentale. "Lasă-l, bă, că nu le mai ciupește, e om ca lumea!"

* Directorul DSP Arad care a folosit un aparat cu electroşocuri pe un coleg (povestea a fost amplu prezentată de presă) a fost mutat pe aceeași funcție la DSP Galaţi. Nu-mi poate scăpa acest detaliu evident: a rămas în picioare genul strămoșesc de amenințare. "Dacă nu te potolești, te trimit tocmai în cealaltă parte a țării!" Estul e penitența, malul de jos al Dunării e colțul cu coji de nucă și sticlă pisată. La fel cum un șef de instituție de la noi ar putea fi mutat disciplinar la Viena.

* Mi-aș fi dorit să fiu o muscă în prima ședință a Direcției de Sănătate Publică, cu noul jupân înșurubat în post. Cum n-am avut acest prilej, îmi permit doar să divaghez: "Bună ziua, dragii mei, sunt noul conducător al instituției... După cum poate ați aflat, sunt mai persuasiv, așa..."

* Parlamentarii și-au majorat sumele forfetare cu 1.500 de euro. Așadar, nu există doar vești triste în România, încă se poate trăi mai mult decât decent, încă pot fi făcute planuri de vacanță.

* Campania "Nu tremur la cutremur", desfășurată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, se va derula la 30 de posturi de televiziune din România. Și e firesc s-o spunem cu toții: nu, nene, tremurăm la ger, că n-o să ne poată achita Arafat facturile la întreținere.

* Conform unui proiect de lege, românii cu animale de companie le vor putea lua cu ei în transportul public și în clădirile instituțiilor. Ca să vadă și bietele animăluțe cum se mișcă sistemul... Totuși, proprietarii de șerpi boa ar putea beneficia de tratament special.

Citit 1162 ori Ultima modificare Joi, 16 Februarie 2023 15:53

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de cd
  Vineri, 17 Februarie 2023 08:39
  5.2.209.***
  Mi-a placut asta cu..estul e penitenta..chiar asa, dar nu estul in general ci Galatiul in special!
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.