„Ieșiți din pasă dacă vă casă!”

„Ieșiți din pasă dacă vă casă!”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

* M-am trezit buimac ieri-dimineață. Se făcea că președintele Iohannis își apăra cu îndârjire Delta Dunării. Ne apăra Delta, că nu e doar a domniei sale. Tuna și fulgera ca în celebrele episoade cu "Jó napot kívánok, PeSeDe!". Câștigase admiratori noi, asuda zbierând la televizor că lucrările de pe Canalul Bîstroe trebuie oprite numaidecât. Devenise și "președintele meu", cu toate că îl votasem de fiecare dată, dar cu strângere de corazon. Apoi m-a trezit un motan cu o serenadă adresată pisicilor aflate "pe piață". Și mi-am zis în barbă, iată cum a ratat soțul doamnei Carmen de la Sibiu încă o șansă de a intra în istorie.

* Ah, mi-aș fi dorit să văd și presa luând poziție față de barbaria din Deltă (asta spun specialiștii, o zice și fostul guvernator al acestui complex vegetal și biologic, s-a trezit chiar și ministerul lui Aurescu), dar e prea mânată să afle cât s-a pus pe masa lui Simion. La nunta AUR-istului coborât din peluză, remember? Sau ce a mai debitat Buhnici, chestii de fumat la cafeluță, nu subiecte grele. Iar poporul, ce face poporul? Întreabă piticul cu scolioză de pe propria-mi gelatină cenușie... L-am pus la loc din două mișcări: băi, noi luăm atitudine când e vorba de JUSTIȚIE, nu pentru prostii de două parale! "Ieșiți din pasă dacă vă casă!" Sau era invers, nu mai știu, că mă aflam și eu, la fel de zelos, în stradă.

* Angajatorii au obligația de a majora salariile angajaților stabilite la nivelul minim, după o perioadă de activitate de cel mult doi ani. Prevederea intră în vigoare de la 1 ianuarie 2024. Nu scrie nicăieri în lege că lefurile trebuie achitate și la timp. Până și facturile pot fi plătite în rate.

* Conducerea TVR şi-a dat acordul: vor fi lansate două noi canale, TVR Folclor şi TVR Sport. Care vor face aceeași audiență, de zero virgulă câteva cifre. Iar televiziunea publică deține toate drepturile subiectului care chiar a fost devorat în online: scandalul dintre comentatorul de fotbal Olaianos și domnița Nadine de la Cultural. O telenovelă despre iubăreții ăștia care se bat de muscă la TVR, neavând presiunea ratingului, ar duce la vânzări record de sucuri și pop-corn.

Citit 1126 ori Ultima modificare Luni, 20 Februarie 2023 06:11

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Trandafirul Galben
    Miercuri, 22 Februarie 2023 04:56
    93.122.250.***
    Bun articol.
    Oare mai crede cineva ìn Președintele României,politicieni sau majoritatea bugetară?
    Doamne ferește și apără-ne de ei!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.