Salam și Guns N’ Roses

Salam și Guns N’ Roses
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Ministerul Educației a făcut publică lista clădirilor utilizate în sistemul de învățământ care sunt încadrate în clasa de risc seismic I. Mă simt în siguranță, abia așteptam să apară o asemenea listă. Dacă n-ar fi existat cutremurele din Turcia, Siria și Gorj, am fi rămas încarcerați în programul "România Educată".

* Putin a rostit un discurs kilometric în faţa camerelor reunite ale parlamentului rus, timp în care unele persoane aflate în fața sa au adormit. Există imagini în acest sens, iar tabloul mi se pare amenințător pentru Iohannis al nostru. Mai soporific decât mesajul soțului doamnei Carmen de la Sibiu e doar calmantul pe care ți-l prescrie specialistul. Și, totuși, cum naiba să te fure Moș Ene când vorbește unul dintre cei mai huliți inși din istoria omenirii? Noi, românii, avem marele noroc de a exploata la maximum aceste situații prin intervențiile lui Cristian Tudor Popescu. Oricum ar fi, la recenziile sale nu te ia somnul nici picat cu ceară.  

* Unii se țin de prostii, iar în cazul de față mă refer la organele statului. De pildă, Florin Salam este audiat într-un dosar de camătă și proxenetism care are legătură cu celebrul clan interlop Ștoacă. În paranteză fie spus, nu auzisem până acum de această grupare, carevasăzică, de ce și prin ce metode ar beneficia de notorietate? Revin la subiect și mă întreb dacă nu cumva domnul Salam este deranjat pentru că a demontat, piesă cu piesă, știrea Pro TV-ului de acum jumătate de an, informație conform căreia plecase puțin pe lumea cealaltă.

* Un șofer român de TIR, în vârstă de 32 de ani, a devenit vedetă pe continent. El are de plătit o amendă de 270.000 de euro în Franța. La un control de rutină, deși numai a rutină nu miroase în acest caz, nefericitului i s-a descoperit o cantitate de 50 de kilograme de canabis. O întâmplare, pur și simplu, el voia să cumpere bicarbonat pentru mam-mare. Prafuri, cum se spune în popor.

* Una dintre puținele vești bune din ultima perioadă e culeasă de pe site-urile care încă promovează cultura. Guns N’ Roses va concerta în această vară la Bucureşti în formula clasică. Iubiți-vă pe tunuri, vorba poetului, cu toate că în această perioadă nu mi-aș mai blinda metafora cu un asemenea termen.

Citit 930 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2023 17:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.