Te uiți în retrovizoare de pe bancheta din spate?

Te uiți în retrovizoare de pe bancheta din spate?
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Putea și Arafat să fie mai discret? Înțeleg, trebuie să împărțim mărțișoare, dar de ce urli așa prin sirenele alea? Unde mai e efectul-surpriză? Astfel mi-am petrecut tradiționalul 1 Martie. În afară de celebrele urări.

* Nu găsesc utilitatea scoaterii de la naftalină a acestei orchestre stradale, doar n-o să înceapă al Treilea. Știți dumneavoastră ce. Ni s-a spus deseori că nu mai e cazul să vorbim despre așa ceva în mileniul al III-lea. Pandemiile sunt deja fumate... Și nici la preț de specialist n-aș vrea să fiu luat. Parcă-l și văd pe unul dintre coloneii din subordinea lui Raed de la DSU, situat în intersecție cu urechile ciulite, dând indicații în timpul alarmei: "Așa, înaltele puțin mai sus, umblă și la bași olecuță!"

* Originea Covid-19 este "cel mai probabil" un incident de laborator din China, afirmă șeful FBI, la finalul unei anchete obositoare. Un conspiraționist. La fel erau numiți inșii care se gândeau la vreun laborator prin martie-aprilie 2020, fără să fi cercetat speța. Pangolinul și liliacul, ei erau protagoniștii nenorocirii globale. Mă repet, am scris asta și în urmă cu câteva zile, dar acum concluzia FBI-istului apare pe toate gardurile. E ca într-un banc de pe vremea lui Ceaușescu, perioadă în care făceai ușor diferența între cenzură și corectitudine politică.

* Show-ul continuă, nu e nevoie să rămânem peste marea gârlă. Ligia Deca, ministrul Educației, îndeamnă părinții să refuze solicitările de bani la școală, pentru cadouri și serbări: "Aceste practici trebuie să dispară." De câte ori am auzit persoane aflate în trecere prin acest post că "desființează" instituția "fondului clasei"? Tradiția spune că în această perioadă se achită cam ultima tranșă. "Doar mai e de luat și un dulap, cum v-am spus la prima ședință din an."

* Tot doamna de la Educație a fost întrebată la Digi 24 despre plagiatorii care nu doresc să renunțe la funcții. "Fiecare om trebuie să se poată uita în oglindă", e tot ce a putut spune titulara de la Învățământ, cum mai numeam noi pe vremuri acest minister. Veste proastă pentru domnia sa: de pe bancheta din spate, după ce te-ai trezit, abia vezi retrovizoarele.

Citit 1088 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Martie 2023 15:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.