Guvernul salvează planeta

Guvernul salvează planeta
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Premierul Ciucă are consilier nou. E vorba de robotul Ion. Toate glumele s-au scris. N-a fost nevoie de inteligența artificială, la poante vom rămâne pe veci campioni mondiali.

* E cumva cinic ca un Executiv girat de un robot să ajungă să colaboreze part-time cu o altă mașinărie. Nici nu știi care este robotul cu adevărat fericit: măcar în biroul celui mai nou "angajat" al Guvernului nu va mirosi a materie cenușie încinsă. Alde Ciucă salvează planeta, nene!

* De ce oare i s-a zis Ion chestiei cu antene și răspunsuri prestabilite? Ion e nume neaoș, Ion mă reprezintă pe mine, Ion reprezintă poporul cu destule griji pe cap, Ion ține cu tradiția, Ion e și Nelu pentru apropiați. Roboțelului ar fi trebuit să i se spună altfel, există destule nume englezești împrumutate și de poporul greu încercat. William sau Henry să fi fost prenumele sprijinului lui Nicu (așa îi spunea Cîțu) de la Palatul Victoria. Sau, fie de la mine, măcar Robertino.

* Gurile rele sunt de părere că acest Ion metalic ar putea da dovadă de competență. Ar fi o rara avis, putem fi de acord, nu-i așa? Istoria post-decembristă poate să depună mărturie...

* Influencerii şi vedetele nu mai au voie să facă reclamă la pariurile sportive, conform unei legi votate recent de Senatul României. Așadar, companiile respective pot apela la subsemnatul - nu mă situez în "categoria de risc" vizată de actul normativ. Deși unii mă mai opresc pe stradă spunându-mi "Ce-ați întinerit, domnu' Cristoiu!"

* Cunoscutul om de televiziune Radu Banciu a fost amendat cu 25.000 de lei după ce a spus într-o emisiune că femeilor le place să fie bătute. Iar canalele de breaking news rămân ocupate cu alde neica-nimeni-în-tramvai intitulați frații Tate.

* 3.500 de români au fost înșelați prin metoda "coletul", anunță agențiile de presă. Nu pot fi bucuros, însă nici nu mă pot lăsa captiv noii realități care cultivă puturoșenia. Serios? Nici până la alimentară nu te mai poți duce, trebuie să-ți facă un băiat cumpărăturile?

Citit 959 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2023 15:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.