Cine-l ajută pe psiholog?

Cine-l ajută pe psiholog?
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Ajungi să primești factura la lumină, cum îi spunem dintotdeauna, și să-ți dorești consultul unui psiholog. Dar și psihologul, la rândul său, are un contract cu furnizorul. Cu unul dintre ei, e la fel de periculos. Pe el cine îl ajută? 

* Apropo, v-a venit vreo veste de la Electrica? Or fi așteptat, bieții oameni, să trecem cu bine peste Valentine’s, Dragobete, 1 și 8 Martie, pentru ca abia apoi să arunce cu actele justificative în noi. Vor avea și ascendent moral asupra noastră.

* Bancul cu rabinul a ajuns la cel mai înalt nivel. ASF (n-am vreme să-i pomenesc numele întreg) anunță că ia în calcul plafonarea tarifelor RCA "după emoția firească din piață". Adică după ce oamenii de rând au aflat că, din două polițe, își pot achiziționa la a cincea mână o mașină chiar onorabilă. "Emoția firească din piață", sintagmă foarte cinică și ușor ticăloasă, se poate transforma în "Furia din piață". Dar nu la noi, noi abia așteptăm să ajungem acasă pentru a ști cine mai rămâne sub acoperișul "Miresei pentru mama". Parcă astfel era intitulată emisiunea.

* Comentatorul Marian Olaianos, care și-a agresat o colegă de la Cultural, a fost dat afară de Televiziunea Română. Și spun unii, prea ai naibii, că jurnaliștii de la TVR nu sunt deloc incisivi... Există și probe în acest sens, a intervenit și Poliția.

* Sponsor nou pentru echipa națională de fotbal: contract pe patru ani cu o casă de pariuri. Care pune rămășag că n-o să ne calificăm nici la următoarele turnee finale? Nici dacă măsluim câteva rezultate.

* Romina, o româncă de 30 și ceva de ani, care se ține într-o poveste de amor cu Piero Ferrari, ins ajuns la 77 de ani, face o declarație nevinovată. Cam pe aici bătea și influencerul Selly zilele trecute. Ăla afirma că nu sare calul, că mai mult de 20.000 de euro nu cheltuie pe lună, iar madam își laudă în aceeași manieră miliardarul pe care-l va moșteni: "E foarte atent cu cheltuielile." Și revin la faza cu facturile. Aproape că mi-e rușine să achit doar 2.000 de lei lunar la energie electrică. Ce, chiar am devenit săracul acestor companii-interlop?

Citit 1086 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2023 17:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.