La muncă, bă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Grecii și-au ales noul Parlament. Dar mai ales au profitat de vremea bună pentru a face plajă. N-am să înțeleg, în schimb, de ce noi, românii, ne tot isterizăm când vine vorba despre politichia din Elada. Vezi, Doamne, spun analiștii de Dâmbovița că o eventuală ieșire a grecoteilor din zona euro ne-ar duce de râpă. Ha, și ce credeați? Câștigarea alegerilor de către Noua Democrație nu ne va înnobila maidanezii cu produse de patiserie în coadă. Cu alte cuvinte, la muncă, bă, nu la exit-poll-uri!

* Când vine vorba despre Gregorian Bivolaru, altfel ți se umple plosca... ăsta, ziua. Acolo nu mai pui suflet, e totul de-a gata. Grig, cum îi zic apropiații care-i duc olița, le-a scris judecătorilor români care se ocupă de dosarul său (perversiuni sexuale, trafic și sex cu minori, tot felul de drăcovenii), netunsul permițându-și să le dea și sfaturi. El vede numai înscenări și alte chestiuni de vezică, adică duce în derizoriu un caz deosebit de periculos. Atenție! Guru a expediat misiva tocmai din Suedia, acolo unde l-a tăiat treaba mică în speranța că n-or mai da ai noștri cu crucea de el. Bivo, cea mai bună dovadă a faptului că Prostenalul își face nepermis de bine treaba...

* Traversăm o perioadă caniculară care pe fata de la meteo (oricare ar fi dânsa) o lasă rece. Deși vor fi șapte-opt grade peste maxima obișnuită, sânii vorbitori de lângă hartă vor opina că “vremea va fi frumoasă”. La fel, când plouă, aceleași excrescențe strâmbă din botic pe motiv de “vreme urâtă”, de ca și cum mălaiul - cereala, nu bancnota - s-ar face cu sudoare de cearșaf, nu cu apă de nori.

* Întrerupem programul pentru o știre care duduie de credință. Papa Benedict al XVI-lea, pe care Papamobilul l-a dus la Congresul Euharistic Internațional de la Dublin, a declarat că preoții pedofili "au subminat credibilitatea mesajului Bisericii, zguduind într-o manieră înfricoșătoare credința oamenilor". Chiar așa, dom’e… Nici nu știi cum e mai bine: preotul să fie gay sau copilăros.

* Mihaela Rădulescu va fi decorată de Regele Mihai. Este vorba chiar despre celebra prezentatoare de televiziune. Simona Sensual cică mai așteaptă puțin...

Citit 803 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.