Piţi, Zgonea de la naţională!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Partidele politice din România simt o frustrare pe şira contului bancar. De ce Băsescu, ditamai preşedintele ţării, să-şi ia adio doar de la PDL, dacă există şi alte formaţiuni pe eşichier? De pildă, Noua Republică a lui Mihail Neamţu şi-ar dori să intre în gura marinarului, chiar şi într-o situaţie de genul „adio şi n-am cuvinte”. Ar fi cea mai bună reclamă pentru un grup cu mai puţini votanţi şi decât ai PNŢCD-ului. Apropo, mai există ţărăniştii?
* În weekend a fost Ora Pământului. Ca de obicei, muritorii de rând au stins şi singurul bec pe care-l mai au în casă, în vreme ce energofagii şi-au văzut în continuare de treabă. Totuşi, se aude că minorităţile conlocuitoare care se branşează de capul lor la sistemul de energie au dat dovadă de sensibilitate: şi ele au umblat la întrerupător în acel segment de timp intitulat Ora Pământului.
* Diseară, în Olanda, băieţii din naţionala de fotbal a României vor încerca să le dea peste nas contestatarilor care i-au făcut de râs după reprezentaţia de la Budapesta. Peste nas, nu în nas – e nevoie de această nuanţare. Dacă nici la Amsterdam nu se poate face această confuzie, atunci unde? Confuzia, ca drog uşor, este legală acolo.
* Oi fi eu pornit pe naţionala lui Piţurcă şi pe Piţurcă însuşi, dar când văd că-şi bagă nasul şi unii cărora ar trebui să le fiarbă oala în altă parte... Un nene, ditamai preşedintele Camerei Deputaţilor, se dă important şi în materie de fotbal. „Poate vorbeste cineva cu Mircea Sandu să îl schimbe pe consăteanul meu Victor Piţurcă de la naţionala României”, a declarat Valeriu Zgonea, îndulcind parcă tonul acestei sugestii otrăvite prin indicarea obârşiei selecţionerului. Ca să fim cu toţii mulţumiţi, sunt de acord cu Zgonea, dar am şi o completare:  
1. Să fie zburat Piţi!
2. Să plece acasă şi mister Zgonea, este la fel de util!
* Zice-se că madam Cornelia Catanga, lăutar de seamă al patriei, este însărcinată la 54 de ani. La ce nume are, chiar nu mă mir. Parcă v-am mai spus-o: numele de sezon rece al doamnei Cornelia este Catetra.

Citit 471 ori Ultima modificare Luni, 25 Martie 2013 15:18

2 comentarii

 • postat de atamanu
  Marți, 26 Martie 2013 08:58
  ...Sa plece acasa , sau in productie, sculeru matriteru Zgonea, ospatarul Relu, apostolul Liviu ( cel ce invie mortii ), " omu sincer si naiv " Stroe, capcaunul Shrek - Marga ( mancatorul de - cultura ), militianul Dusa ( cel care intocmai ca celebrul Vlad isi amendeaza singur institutia ), carlanul, Carlateanu Titus ce behaie ostentativ la tanti Europa si cam 90% din guvernul de penali....Ce naiba fratilor, nu mai aveti si alti penali ? Mai roteste-i la guvernare parinte al democratiei si onoarei, premier Xerox.!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Marți, 26 Martie 2013 06:54
  Danut draga , schimba ordinea plecarii , primul Zgonea si al doilea Piturca .Piturca face rau sau nimic eventual la cateva sute de mii de fani si impatimiti ai fotbalului , facerile de acelasi tip a celuiulalt privesc douazeci si ceva de milioane de romani.Piturca antreneaza echipa nationala de fotbal ,celalalt joaca in cu totul alta echipa ,care nu este a Romaniei si romanilor . Piti sigur isi v-a da demisia sau v-a fi demis ,la celalat nu este cazul , la cum reusesc sa piarda meci dupa meci ,cu promisiunile electorale ,trebuiau sa fie de mult pe tusa .
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.