Piţi, Zgonea de la naţională!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Partidele politice din România simt o frustrare pe şira contului bancar. De ce Băsescu, ditamai preşedintele ţării, să-şi ia adio doar de la PDL, dacă există şi alte formaţiuni pe eşichier? De pildă, Noua Republică a lui Mihail Neamţu şi-ar dori să intre în gura marinarului, chiar şi într-o situaţie de genul „adio şi n-am cuvinte”. Ar fi cea mai bună reclamă pentru un grup cu mai puţini votanţi şi decât ai PNŢCD-ului. Apropo, mai există ţărăniştii?

* În weekend a fost Ora Pământului. Ca de obicei, muritorii de rând au stins şi singurul bec pe care-l mai au în casă, în vreme ce energofagii şi-au văzut în continuare de treabă. Totuşi, se aude că minorităţile conlocuitoare care se branşează de capul lor la sistemul de energie au dat dovadă de sensibilitate: şi ele au umblat la întrerupător în acel segment de timp intitulat Ora Pământului.

* Diseară, în Olanda, băieţii din naţionala de fotbal a României vor încerca să le dea peste nas contestatarilor care i-au făcut de râs după reprezentaţia de la Budapesta. Peste nas, nu în nas – e nevoie de această nuanţare. Dacă nici la Amsterdam nu se poate face această confuzie, atunci unde? Confuzia, ca drog uşor, este legală acolo.

* Oi fi eu pornit pe naţionala lui Piţurcă şi pe Piţurcă însuşi, dar când văd că-şi bagă nasul şi unii cărora ar trebui să le fiarbă oala în altă parte... Un nene, ditamai preşedintele Camerei Deputaţilor, se dă important şi în materie de fotbal. „Poate vorbeste cineva cu Mircea Sandu să îl schimbe pe consăteanul meu Victor Piţurcă de la naţionala României”, a declarat Valeriu Zgonea, îndulcind parcă tonul acestei sugestii otrăvite prin indicarea obârşiei selecţionerului. Ca să fim cu toţii mulţumiţi, sunt de acord cu Zgonea, dar am şi o completare:  

1. Să fie zburat Piţi!

2. Să plece acasă şi mister Zgonea, este la fel de util!

* Zice-se că madam Cornelia Catanga, lăutar de seamă al patriei, este însărcinată la 54 de ani. La ce nume are, chiar nu mă mir. Parcă v-am mai spus-o: numele de sezon rece al doamnei Cornelia este Catetra.

Citit 567 ori Ultima modificare Luni, 25 Martie 2013 15:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.