Cazanciuc, înc-o iarnă şi mă duc!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Acum două-trei săptămâni, un amic mă întreabă dacă sunt interesat de embleme de maşini. M-am prins dintr-a patra cheie la ce se referă şi am ridicat din umeri. Ce naiba să faci cu cercurile olimpice de la Audi? Cine şi din ce motiv comercializează aşa ceva? Până acum două zile... M-am trezit fără stemă în coccisul portbagajului şi mi-am adus aminte că acea cunoştinţă îmi prezentase o plajă generoasă de simboluri auto. Şi să mai zici că nu mai există idei de afaceri în România... Şi nu, n-am Audi.

* Prim-ministrul Ponta e în bani. Măreşte salarii peste tot (evident, îl interesează intelectualii, doar urmează alegeri foarte importante în 2016) şi, mai nou, decide să împrumute Republica Moldova. E full de lovele, cum ar zice băieţii din anturaj. Daciano, draga mea, lasă Bruxellesul şi treci acasă, că ţi l-o fura vreo piţipoancă! Astea sunt cu ochii numai pe bărbaţii plini de gologani.

* Arşinel spune că a intrat de bunăvoie în UNPR. Gabriel Oprea mi-a propus, dar nu mi-a promis nimic, mărturiseşte marele actor deturnat la 76 de ani. Să nu vă mire dacă-l va urma şi maestrul Radu Beligan; atunci, pe bună dreptate, i se va putea spune vicepremierului "domnule regizor".

* Nu scăpasem până acum nicio părere despre adeziunea semnată de Vasile Muraru, individ pe care îl apreciez pentru un singur rol jucat impecabil, cel al părintelui de fiică norocoasă din "Cea mai fericită fată din lume". Nitam-nisam, s-a infiltrat şi el în politică. Vasile, te-ar ironiza rău de tot fostul coleg de scenă Nae Lăzărescu! Păcat.

* Robert Cazanciuc, ministru la Justiţie, se plânge ca babele de condiţiile din penitenciarele româneşti. De multe ori seamănă cu lagărele de concentrare, detaliază încruntatul ajuns întâmplător pe o asemenea poziţie. L-aş invita prin Micro 40 sau în 19, în apartamentele neizolate şi neîncălzite - sau poate nu acum, ci prin ianuarie, februarie - să vedem dacă i se va mai rupe inima în asemenea hal. Şi, chiar e de luat în calcul, domnule Cazanciuc, cetăţenii de la bloc sunt condamnaţi pe viaţă, bă!        

Citit 745 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Octombrie 2015 14:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.