Primarul Ionuţ Pucheanu, imunizat cu a treia doză

Primarul Ionuţ Pucheanu, imunizat cu a treia doză
Evaluaţi acest articol
(54 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a beneficiat deja de doza booster de vaccin anti-COVID-19. Chiar dacă a trecut prin experienţa infectării cu coronavirus - e drept, într-o formă uşoară a bolii - a ales să se vaccineze, în primul rând, pentru a-i proteja pe cei din jurul său. Tocmai de aceea pledează pentru vaccinare şi a ţinut să ne spună că jumătate din numărul naţional de vaccinuri administrate în centrele drive-thru din ţară s-au făcut la Galaţi, în cel din parcarea Shopping City. Centru care, din cauza condiţiilor meteo, funcţionează acum la Patinoar.

„Din punctul meu de vedere, vaccinarea este singura variantă prin care putem ieşi din situaţia în care ne aflăm. Nicio altă pandemie sau boală la nivel global nu a putut fi stopată, eradicată decât în urma unor vaccinuri. Chiar cred că nicio ţară nu s-a emancipat fără nişte reguli care, odată respectate, ne avantajează pe absolut toţi. De pildă, dacă nu am fi avut amenzi de circulaţie, probabil că s-ar fi parcat şi pe banda trei de circulaţie.

Apropo de scenarita care circulă, vreau să vă spun că, de când m-am vaccinat, nu prind nici posturi străine, nici nu am semnal mai bun la telefon. Iar dacă cineva chiar ar fi gândit o formă de sterilizare în masă, cred că ar fi pus serul într-un produs pe care îl consumăm toţi, fără să ne punem problema câte E-uri are. Fac apel inclusiv către presă, să nu mai promoveze mesaje anti-vacciniste pentru că asemenea atitudini atentează la siguranţa naţională. Aş avea curajul să spun că gradul de vaccinare la nivelul fiecărei ţări din UE arată şi cam care este gradul de educaţie. Dacă tu, «dac liber», te închini la zeul tunetului şi ai senzaţia că, dacă ţi-ai pus mămăligă caldă pe piept, scapi de cancer, atunci e grav”, ne-a declarat Ionuţ Pucheanu.

Citit 4370 ori Ultima modificare Marți, 19 Octombrie 2021 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.