Cele mai frumoase locuri de vizitat cu câinele tău

Cele mai frumoase locuri de vizitat cu câinele tău
Idei pentru cei care au animale de companie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mulți stăpâni de animale doresc să călătorească împreună cu companionii lor patrupezi, fiindcă experiența nu ar fi la fel fără membrul îmblănit al familiei. Cățeii sunt o companie plăcută și nu vor refuza niciodată o plimbare într-o loc nou și interesant.

Cu toate astea, nu orice destinație de vacanță este ideală pentru căței. Locurile aglomerate și zgomotoase pot stresa chiar și cel mai sociabil cățeluș, transformând excursia într-o experiență neplăcută atât pentru el cât și pentru familia ta. Din fericire în România sunt suficiente orașe liniștite în care orice cățel se poate simți în largul lui în ciuda faptului că este departe de casă.

Brașov

Brașovul este o destinație de poveste, plin de atracții turistice pe care le puteți vizita împreună cu cățelul cum ar fi turnuri, bastioane, catedrale, traseuri de munte pitorești și desigur vestita poiană. În ciuda popularității, Brașovul este un oraș liniștit, perfect pentru doritorii de relaxare. Alte plusuri demne de menționat sunt abundența de spații verzi, arhitectura impresionantă și atitudinea primitoare a localnicilor.

Sighișoara

Sighișoara este locația perfectă pentru iubitorii de istorie care adoră să călătorească cu animalele lor de companie. Piața cetății vă va impresiona pe amândoi iar atmosfera medievală a orașului vă va captiva complet. Pe lângă vizitarea orașului în sine sunt și trasee organizate care explorează împrejurimile Sighișoarei, în caz că patrupedul tău nu e mare fan al castelelor și mănăstirilor. Încercați totuși să evitați perioada din an în care se organizează festivalul medieval, deoarece orașul devine extrem de aglomerat. 

Sibiu

Sibiul este o locație pe care oricine trebuie să o viziteze măcar o dată în viață, inclusiv patrupedul tău. Centrul vechi este sublim, mâncarea este delicioasă, iar atmosfera liniștită. Fie că traversați împreună Podul Minciunilor, sau pur și simplu hoinăriți pe străzile încărcate cu aer istoric, cățelul dumneavoastră se va bucura de timpul petrecut în Sibiu. 

Timișoara

Timișoara oferă atât monumente turistice, cât și spații de agrement de care vă puteți bucura împreună cu un companion canin. Câteva exemple sunt centrul orașului (plin de clădiri impozante), Vechea Cetate, Parcul Rozelor și Bastionul Maria Theresia. Timișoara este combinația ideală între relaxare, explorare, alură istorică și accesibilitate (pentru stăpânii de animale).

Citit 4766 ori Ultima modificare Duminică, 10 Octombrie 2021 02:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.