Oraşe unde găseşti în 2016 CEA MAI BUNĂ MÂNCARE din lume

Oraşe unde găseşti în 2016 CEA MAI BUNĂ MÂNCARE din lume
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Oraşele din Asia sunt în 2016 vedetele culinare din cel mai nou clasament, ce cuprinde 15 poziții, al Readers Choice Awards.

Cape Town

Cape Town (foto) ocupă prima poziţie în acest clasament. Pentru o experienţă culinară emblematică, degustă vinurile rose regionale la Table Mountain şi merluciu cu cartofi prăjiţi la Kalky’s, potrivit gustarte.ro. Pentru gusturile mai rafinate a fost creat The Test Kitchen. Dacă nu prinzi o masă aici, te aşteaptă cei de la Pot Luck Club, care servesc meniuri uimitoare cu tapas. Nu rata Neighbourgoods Market. Seara, mergi la Gin Bar pentru cele mai tari băuturi locale.

Dubai

Dubai este un oraş foodie? Se întreabă mulţi. Se pare că da, din moment ce e pe podium. Cel mai bun peşte îl mănânci la Pierchic. În Park Hyatt, Traiteur primeşte note mari pentru raţa crocantă şi colecţia de 4.000 de sticle de vin. Pentru mic dejun, există Baker & Spice şi Almaz by Momo în Mall of the Emirates.

Hong Kong

Savurează tapas la 22 Ships. Duo-ul Matt Abergel şi Lindsay Jang te aşteaptă la Yardbird and Ronin cu izakaya. Dacă îţi plac celebrele Momofuku Pork Buns, mergi la May Chow’s Little Bao.

Buenos Aires

Coastele parrillas sunt marca oraşului Buenos Aires, la fel şi friptura groasă de vită de la Don Julio. Vrei ceva mai modern? Mergi la La Carnicería. La Germán Martitegui’s Tegui au cele mai aromate deserturi. Surprinzător, sunt puţine oferte pe fructe de mare, dar noroc că există Oviedo.

Tel Aviv

Fă-ţi de cap cu nişte snacks-uri şi cocktailuri la Cafe Rothschild 12 sau cu băuturile speciale cu rom de la Imperial Craft Cocktail Bar. Humusul este o delicatesă aici, iar cel mai bun îl găseşti la Ali Karavan. Apusul se vede cel mai bine pe Alma Beach, mai ales însoţit de o farfurie în stil mediteranean la Manta Ray. Mergi şi la Mizlala pentru biftec tartare şi croissant cu creier de viţel.

Gustavia, St. Barts

St. Barts este magnetul care atrage toate vedetele. A fost colonizat prima dată de francezi în 1648, de unde şi pasiunea mereu vie pentru mancare. Cod prăjit şi rom aromate cu nucă de cocos homemade trebuie să le încerci La Gloriette. La Bonito, cea mai tare privelişte îţi va însoţi mâncarea. La Pink Parrot Beach Bar distracţia este întreţinută cu muzică live şi nesfârşite pahare de roze. Dimineaţa te tratezi cu un bol de acai sau cu un smoothie raw de la Tom’s Juice Bar.

Taipei

Taipei este locul care evidenţiază cel mai bine bucătăriile chineze continentale. Kao Chi are cele mai gustoase supe cu găluşti, dar şi un orez prăjit delicios. Cea mai bună supă cu tăiţei şi vită taiwaneză o serveşti la Yong Kang. Cu peste 90 de furnizori, Shilin Night Market este locul perfect pentru stridii, tofu şi cârnaţi dulci de porc. CLICK AICI pentru a AFLA ce orașe ocupă următoarele poziții în acest clasament

CLICK AICI pentru a AFLA mai multe informații din GASTRONOMIE

Citit 3334 ori Ultima modificare Miercuri, 24 August 2016 02:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.