Comitetul Director al CSM Galați, din nou la votul aleșilor

Comitetul Director al CSM Galați, din nou la votul aleșilor
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Mandatele de trei ani ale membrilor Comitetului Director care conduce Clubul Sportiv Municipal Galați au încetat pe 15 aprilie 2024. Pentru a nu se ajunge în această situație, un proiect de hotărâre prin care erau desemnați noi membri, pentru un mandat de șase luni, a fost supus votului secret al aleșilor locali luna trecută.

Propuși pentru aceste funcții erau: Toma Ion Dumitrescu, Ionuț Răzvan Mocanu, Florinel Petru Gasparotti și Laurențiu Candrea. Numai că, spre surpriza unora, proiectul nu a întrunit voturi suficiente pentru a fi aprobat.

Prin urmare, proiectul privind desemnarea membrilor Comitetului Director a revenit pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de joi, 25 aprilie 2024. De această dată, documentația prezentată consilierilor nu cuprinde nume sau CV-uri. Rămâne de văzut dacă vor fi înaintate aceleași propuneri și dacă, de această dată, vor primi aprobarea aleșilor.

Citit 2312 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 19:25

1 comentariu

  • postat de adygl
    Vineri, 26 Aprilie 2024 07:19
    92.86.16.***
    Care dintre hoti va iesi?
    Baia comunala nu functioneaza, din cauza incompetentei voastre.
    Baze sportive, doar pe hartie.
    Terenuri de sport, doar cu bani.
    Probabil vreti sa devenim niste politicieni grasi, care nu-si muta fundul din birou.
    0
    9

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro