Liceul "Traian Vuia" Galați, locul 2 la ONSS

Liceul "Traian Vuia" Galați, locul 2 la ONSS
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cele mai bune opt echipe din țară și-au dat întâlnire, la Rm. Vâlcea, la turneul final al Olimpiadei Naționale Sportul Școlar (ONSS) la rugby tag. Meciurile s-au disputat pe Stadionul ”Municipal”, iar echipele (alcătuite din băieți și fete) au fost repartizate în două grupe. Echipa Liceului de Transporturi Auto "Traian Vuia" Galați (director, Geani Lungu) a făcut parte în grupă cu reprezentantele județelor Vaslui, Vâlcea și municipiului București.

Întrecerile au fost dominate de gălățeni, clasați pe primul loc. Au urmat meciurile din semifinale, unde Galațiul a trecut de echipa Timișoarei, scor 8-6, calificându-se pentru marea finală. Aici s-a înregistrat o surpriză, echipa gălățeană, mare favorită, a fost depășită de cea a județului Covasna (Liceul din Întorsura Buzăului), cu scorul de 9-8. Astfel, Liceul Auto a devenit vicecampioană a ONSS.

În această companie, gălățeanul Gabriel Viorel Burlacu a fost MVP-ul turneului național, fiind premiat de FR Rugby.

Iată și lotul liceului gălățean: Cătălin Manolache, Claudia Andra Cristea, Cristina Tănase, Sorin Bencheci, Bogdan Nedelcu, Florin Slabu, Gabriel Viorel Burlacu, Marius Lupu, Elisei Gheorghiță, Eduard Maximilian, Cosmin Necula, Ștefania Aburculesei. Profesor: Marius Victor Secuianu.

Competiția ONSS este o manifestare amplă, care cuprinde toate județele și municipiul București. Începe cu etapa județeană și continuă cu cea zonală. În această a doua fază, la Galați, s-au confruntat echipele a șase județe: Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea, iar pentru finala națională s-a calificat echipa noastră.

Citit 1000 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 18:05

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro