Emoţionanta poveste a gălăţencei de la „Chefi la cuţite”
Foto: Antena 1

Emoţionanta poveste a gălăţencei de la „Chefi la cuţite”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Din Islanda, la Cuca. Alexandra Gabriela Veber are 34 de ani, este din Cuca, judeţul Galaţi, şi face parte din echipa lui chef Orlando Zaharia la "Chefi la cuţite". Pasionată de gătit, sensibilă, emotivă şi implicată, Alexandra are o poveste de viaţă uimitoare, marcată de lipsa de încredere în ea şi de bullyingul suferit în copilărie, până când a ajuns în Islanda. Acolo s-a simţit acceptată. După cum a povestit, a fost plecată nouă ani din ţară, dintre care şase a muncit în bucătărie. "Sincer, trăiesc prin bucătărie şi aş putea să stau oricâte ore acolo, să dau tot ce am mai bun", a mărturisit concurenta. Şi-a descoperit pasiunea pentru bucătărie în Suedia, unde a plecat pentru a i se alătura soţului. Făcea de toate, de la spălat de vase până la curăţenie, dar se simţea fericită când era lăsată să cureţe şi să taie ceapa. Şi-a dorit să fie angajată ca bucătar şi a primit această şansă în Islanda. După un an de la angajare, a ajuns chef de tură. Muncea în bucătărie alături de soţul ei şi fiecare dintre ei îşi dorea să fie cel mai bun, iar acest lucru le-a afectat relaţia. Bărbatul a decis că nu mai e fericit alături de ea. După despărţire, soţul a rămas în Islanda, chef de tură, iar Alexandra a revenit în ţară. În prezent, ajută un make-up artist în organizarea evenimentelor, dar simte că e vital să revină în bucătărie. A primit această şansă de la chef Orlando şi a îmbrăcat cu bucurie tunica turcoaz a echipei lui. Îi ţinem pumnii şi ne dorim să ajungă în competiţie cât mai departe!

Citit 5487 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 16:47

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro