POMANĂ ELECTORALĂ/ A fost aprobată AMNISTIA FISCALĂ şi pentru MEDICII DE FAMILIE

POMANĂ ELECTORALĂ/ A fost aprobată AMNISTIA FISCALĂ şi pentru MEDICII DE FAMILIE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 1.000 de medicii de familie care au facut gărzi în perioada 2008 - 2011 vor fi scutiţi de la plata sumelor pentru acoperirea cheltuielilor de administrare şi funcţionare a centrelor de permanenţă, a decis, marţi, Camera Deputaţilor.

Concret, 1.157 de cadre medicale vor beneficia de această amnistie fiscală, informeaza Realitatea Tv.

Până acum, medicii de familie erau nevoiţi să restituie sumele reprezentând cheltuieli de administrare şi funcţionare de care au beneficiat în această perioadă în baza contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate judeţene, la care se adaugă dobânzile.

Returnarea banilor s-a făcut în baza deciziilor de impunere emise de casele judeţene de asigurări de sănătate, după constatările făcute de Curtea de Conturi.

Iniţiatorii măsurii au argumentat că medicii trebuie scutiţi de aceste plăti invocând "imposibilitatea achitării sumelor imputate medicilor de familie care şi-au desfăşurat activitatea în centre de permanenţă, care nu ar mai lăsa resursele necesare pentru asigurarea desfăşurării în condiţii corespunzătoare a activităţii cabinetelor de familie şi a centrelor de permanenţă".

Camera Deputaţilor este for decizional.

Citeşte şi: ANALIZĂ VL/ Amnistia fiscală, pe înţelesul tuturor. Trei milioane de euro, MITĂ ELECTORALĂ pentru BUGETARII gălăţeni

Citit 1301 ori Ultima modificare Marți, 30 Septembrie 2014 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.