25 de ani de învăţământ superior economic la Galaţi

25 de ani de învăţământ superior economic la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Galaţi (FEAA) va sărbători pe 23 şi 24 aprilie un sfert de veac de la înfiinţare. Festivitatea se va desfăşura pe 23 aprilie, în Aula Magna din Campusul Ştiinţei, începând cu ora 9,00, ocazie cu care vor rosti alocuţiuni decanul instituţiei de învăţământ universitar - Edith Lukacs, dar şi rectorul Universităţii "Dunărea de Jos" - Iulian Bîrsan. Va fi prezentată, de asemenea, o galerie a decanilor care s-au perindat la conducerea facultăţii în perioada 1990-2015.

De la ora 12,00, va urma festivitatea de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului univ. dr. Ovidiu Nicolescu - preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România. De la ora 16,00, în Aula "Virgil Madgearu", vor începe lucrările Conferinţei Internaţionale „Riscul în Economia Contemporană”, ediţia a XVI-a.

A doua zi, 24 aprilie, de la ora 10,00, se va desfăşura, pe vaporul de croazieră "Kaptan", în cursul unei plimbări pe Dunăre, masa rotundă cu tema “Strategii interculturale şi dezvoltare regională”.

Citit 1588 ori Ultima modificare Marți, 14 Aprilie 2015 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.