TROFEU ADUS LA GALAŢI. Studenţii economişti, pe locul I la Veneţia, la Târgul de Întreprinderi Simulate

TROFEU ADUS LA GALAŢI. Studenţii economişti, pe locul I la Veneţia, la Târgul de Întreprinderi Simulate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Studenţii de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor s-au întors de la Târgul de Întreprinderi Simulate de la Veneţia cu locul I la secţiunea “Look, here I am!”. Juriul a ales, din 56 de întreprinderi virtuale din România, dar şi din Italia, pe cea a gălăţenilor, fiind impresionat de modul în care echipa Smart Owl - o firmă de web design şi marketing on-line (una din cele trei întreprinderi virtuale înfiinţate de studenţi) şi-a prezentat produsul.

“Sunt foarte mândru că am adus trofeul la Galaţi. Am fost cei mai organizaţi, am lucrat în echipă şi am convins prin calitatea materialelor publicitare. Am muncit mult în ultimele şase luni, însă a meritat”, a explicat Bogdan Pană, managerul întreprinderii simulate, masterand în anul I la Calculatoare. Proiectul Simpract presupune înfiinţarea în cadrul mai multor centre universitare de firme virtuale prin care tinerii viitori economişti învaţă să conducă propria afacere.

Toţi cei implicaţi au făcut tranzacţii virtuale, au exersat lucrul în echipă, miza finală fiind profitul companiei. Firma va fi preluată în semestrul II de o altă grupă de studenţi care va încerca să o menţină pe piaţă.


 

Citit 1856 ori Ultima modificare Luni, 20 Aprilie 2015 22:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.