Cei mai tari în proiecte europene - Lotul gălăţean a câştigat crema premiilor

Cei mai tari în proiecte europene - Lotul gălăţean a câştigat crema premiilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La etapa naţională a concursului "Made for Europe" - concurs de produse finale de proiecte europene, lotul judeţului Galaţi a câştigat premiile I şi II. Judeţul Galaţi a avut repartizate două locuri pentru etapa naţională şi a câştigat primele două premii la secţiunea proiecte Comenius.

Astfel, premiul I a fost câştigat de elevul Răzvan Forţu, de la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin", pentru "Ghid poliglot al Galaţiului", pregătit împreună cu profesoara Ana Larisa Pelin. "Având o calitate deosebită, administraţia locală l-ar putea solicita în vederea publicării pentru promovarea imaginii Galaţiului, căci ghiduri şi alte materiale promoţionale pentru oraş şi judeţ nu se găsesc. Fiind produsul unui proiect finanţat de Uniunea Europeana, el poate fi obţinut gratuit", ne spune Octavian Pătraşcu, inspector pentru proiecte educaţionale.

Premiul al doilea i-a revenit elevului Mirel Munteanu, de la Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna”, pentru "Rucsacul cetăţeanului european", pregătit sub îndrumarea profesoarei Olivia Alexandra Tudoran.

"Rezultatul este cu atât mai meritoriu cu cât este prima dată, de la lansarea acestui concurs în 2008, când judeţul Galaţi obţine un astfel de succes", mai precizează Octavian Pătraşcu.


 

Citit 1900 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2015 10:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.