Campanie VL - "Apa noastră cea de toate zilele"

Campanie VL - "Apa noastră cea de toate zilele"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Viaţa liberă" vă propune o implicare directă în problemele ce vizează furnizarea apei potabile şi a apei calde în oraş, prin intermediu unei noi campanii, intitulată generic "Apa noastră cea de toate zilele".

Începând de marţi, 23 septembrie 2014, vă vom oferi o nouă serie de materiale ce vizează direct aceste probleme. Împreună cu specialişti în administraţie publică, administratori, mediatori, avocaţi, dar şi cu oameni ce s-au lovit direct de problemele cauzate de societăţile ce furnizează aceste două bunuri vitale, vrem să găsim o soluţie viabilă pentru Galaţi.

Primul material, ce va fi publicat în ediţia de marţi a cotidianului "Viaţa liberă", va fi un interviu cu domnul Liviu Coman-Kund, unul dintre cei mai buni specialişti pe administraţie publică pe care i-a dat Galaţiul. Fost secretar al consiliului Judeţean şi fost conducător al instituţiei Avocatului Poporului de la Galaţi, Liviu Coman-Kund a găsit câteva soluţii pentru a schimba legislaţia strâmbă care guvernează aceste aspecte ale vieţii gălăţenilor.

"Va trebui să luăm exemplu de la iubitorii activi de câini, care nu sunt mulţi, dar fiind bine organizaţi, hotărâţi şi insistenţi au reuşit să se impună. Nu am în vedere demonstraţii de stradă gălăgioase, ci adunarea unui număr suficient de mare de semnături pentru a impresiona autorităţile în actualul context.

Vă cerem să vă implicaţi câţi mai mulţi în rezolvarea problemei asigurării apei reci pentru locuitorii din condominii, problemă care priveşte o majoritate tăcută de peste 100.000 de gălăţeni, prin susţinerea acţiunilor iniţiate de noi", spune expertul în administraţie publică.

Citit 1902 ori Ultima modificare Duminică, 21 Septembrie 2014 19:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.