Spectacol CARITABIL pentru Mihai

Spectacol CARITABIL pentru Mihai
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 20,00, în Studio Cafe (din Dunărea Mall) începe concertul caritabil „Aproape de Mihai”. Pe scenă vor urca trupele: „Apex”, „Studio Band”, „Hippie and friends” şi „Over”, iar pentru a mai destinde atmosfera, organizatorii au pregătit şi un moment de iluzionism cu Wizz (Cristi Stamate).

Aşa cum spune şi titlul, spectacolul este organizat pentru ajutorarea lui Mihai Alexandru, un copilaş de numai un an şi patru luni, care are nevoie de un implant cohlear (o proteză semiimplantabilă chirurgical) pentru a auzi din nou. Preţul biletului este 10 lei, dar în acelaşi timp, participanţii pot face donaţii pe loc. Tot pentru strângerea sumei de 25.000 de euro, necesară pentru operaţie, vor fi amplasate şi două standuri: unul cu produse handmade, iar altul unde un artist le va face portrete pe loc doritorilor.

Cei care nu pot ajunge la eveniment, dar vor să doneze pentru familia micuţului au la dispoziţie următoarele conturi bancare RO12BTRLEURCRT0099896901 (în euro) şi RO75BTRL01801201998969XX (în lei), deschise pe numele mamei, Gina Nistor.

Spectacolul este organizat de Iulia Arama, Bianca Lupu, eleve ale Colegiului Naţional „Al. Ioan Cuza” şi Andrei Rusu, membru „Studio Band”.

Citeşte şi: Voluntariat în liceele gălăţene: Concert caritabil pentru Mihai

Citit 1198 ori Ultima modificare Vineri, 19 Decembrie 2014 12:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.