Un avion german, cu 150 de persoane la bord, S-A PRĂBUŞIT în sudul Franţei

Un avion german, cu 150 de persoane la bord, S-A PRĂBUŞIT în sudul Franţei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, care circula de la Barcelona către Dusseldorf şi avea 150 de persoane la bord, s-a prăbuşit marţi în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei, relatează presa franceză. Avionul aparţine companiei germane Germanwings, filiala low-cost a companiei aeriene Lufthansa. Direcţia Generală a Aviaţiei Civile şi jandarmeria franceză au confirmat că un Airbus A320 s-a prăbuşit în regiunea Barcelonnette, scrie Le Figaro în ediţia electronică.

Postul Europe1 relatează că avionul decolase de la Barcelona la ora 10.01 (11.01, ora României) şi urma să ajungă la Dusseldorf, în nordul Germaniei, însă a dispărut de pe ecranele radarelor în jurul orei 11.15 (12.15, ora României). Potrivit postului France TV, avionul, care avea la bord 142 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă, în apropierea localităţii Prads-Haute-Bléone (Alpes-de-Haute-Provence). Ulterior, numărul de pasageri a fost raportat ca fiind 150 de persoane.

Preşedintele francez, Francois Hollande, a declarat că cel mai probabil nu există supravieţuitori în urma prăbuşirii avionului, relatează Le Parisien, în ediţia electronică.

Citit 2076 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2015 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.